Τα Τραγούδια του 2014 2ο μέρος

Τα Τραγούδια του 2014 2ο μέρος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεύτερο μέρος με ακόμα δέκα από τα τραγούδια που η στήλη ξεχώρισε για το 2014. Μία δεκάδα με ροκ και alternative διάθεση...

20 Δεκεμβρίου 2014Foo Fighters – Something From Nothing
Από τους Foo δεν μπορείς να ζητάς πολλά πέραν του να συντηρούν τα υψηλά τους στάνταρ, όμως, το μπαλαντοειδές Something From Nothing από το πολύ πρόσφατο άλμπουμ τους είναι ένα εξαιρετικό ροκ τραγούδι.


 
Royal Blood – Figure It Out
Και μιας και το ροκ υποχωρεί έρχονται και ορισμένα ονόματα που του δίνουν οξυγόνο για να συνεχίσει. Ένα από αυτά και η απάντηση της Βρετανίας στους Black Keys.


 
Chevelle – Take Out The Gunman
Οι Chevelle δεν είναι και τόσο νέοι αφού μας έρχονται από τα τέλη των 90s, όμως, έστω κι αν μας πηγαίνουν πίσω στο τυπικό αμερικανικό ροκ ακούγονται  αρκετά σύγχρονοι.


 
Fat White Family – Touch The Leather
Και ξανά στο νέο αίμα με τους λονδρέζους Fat White Family που ήταν μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της χρονιάς. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους μπήκε κι αυτό στα πιο αγαπημένα μας.


 
Iceage – The Lord’s Favorite
Κι από την Αγγλία στην Δανία για ένα από τα καλύτερα (punk να τους πεις;) νέα σχήματα των ημερών μας.


 
Honeyblood – Killer Bangs
Πίσω στο μεγάλο νησί για τις σκοτσέζες Honeyblood, που παρότι συστήνονται ως pop βγάζουν πολύ περισσότερο ηλεκτρισμό από πολλές ροκ μπάντες.


 
Jack White – Lazaretto
Για τον Jack White τις να πούμε; Καταντάει κουραστικό κάθε του ηχογράφηση να είναι στα καλύτερα της εκάστοτε χρονιάς, μα μπορείς να κάνεις κι αλλιώς; Ο άνθρωπος που κρατά το ροκ ζωντανό.


 
Ex Hex – Hot And Cold
Η Mary Timony σε σόλο πορεία μακριά από τους Wild Flag μας πρόσφερε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς με την τρίτη της κυκλοφορία.


 
Cherry Glazerr – Had Ten Dollaz
Δεν θέλουμε να το παινευτούμε, αλλά ήμασταν από τους πρώτους και λίγους στην Ελλάδα που επισημάναμε αυτό το σχήμα από το Λος Αντζελες. Το Had Ten Dollaz συνόδευε ηχητικά –όσο παράξενο κι αν ακούγεται αυτό- την παρουσίαση της φθινοπωρινής κολεξιόν του Yves Saint-Laurent!


 
Alvvays – Archie Marry Me
Τα ίδια μπορούμε να πούμε και για τους καναδούς Alvvays, ένα από τα καλύτερα νέα σχήματα που γνωρίσαμε μέσα στη χρονιά που φεύγει.



Πατήστε εδώ για το 1ο μέρος

Πατήστε εδώ για το 3ο μέρος