Από τον Γρηγόρη Ψαριανό, προτιμούμε την Έφη Σαρρή!

Από τον Γρηγόρη Ψαριανό, προτιμούμε την Έφη Σαρρή!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήταν κάποτε ένας ραδιοφωνικός παραγωγός που διέθετε κύρος, κερδίζοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων. 

21 Ιανουαρίου 2015
Ήταν κάποτε ένας ραδιοφωνικός παραγωγός που είχε καταφέρει να «ξεγελάσει» πολύ κόσμο, όχι μόνο τους ακροατές (πράγμα εύκολο) αλλά και τους ανθρώπους που ήταν γύρω του (και οι οποίοι, σκόρπισαν). 
 
Θέλουν λοιπόν κάποιοι να ψηφίσουν «Ποτάμι» (και περαστικά τους); Να το κάνουν, αλλά ας μην σταυρώσουν -«σταυρώστε με, σταυρώστε με»- τον Γρηγόρη Ψαριανό. Όχι για κανέναν άλλον λόγο αλλά επειδή, όπως γίνεται συνήθως, ο Ψαριανός μετά θα τους «πουλήσει», ως ψηφοφόρους. Συνήθης τακτική. Δείτε την πορεία του. Το 2009 εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από λίγο καιρό αποχώρησε (έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ). Το 2012 εξελέγη με τη ΔΗΜΑΡ. Μετά από λίγο καιρό αποχώρησε (έφταιγε η ΔΗΜΑΡ). Τώρα θα βγει με το «Ποτάμι». Μετά από λίγο καιρό θα αποχωρήσει και θα φταίει, ξέρετε ποιο(ς). 
 
Πριν την προεκλογική περίοδο ο Ψαριανός έκανε εκπομπή στον «Παραπολιτικά 90.1» μαζί με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο (πρώην ΔΗΜΑΡ και αυτός). Ο Παπαδόπουλος ήταν εξαιρετικός, ο Ψαριανός ήταν (ως παραγωγός) για τα μπάζα. Ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει πλέον;

Γι' αυτό σας λέω, Έφη Σαρρή. Εγγύηση. Κι αν έχει πίσω της ως στιχουργό τον Γιώργο Παυριανό, ποιος μας πιάνει!