«Θα δούμε που θα μας βγάλει η νύχτα στην Αθήνα»

«Θα δούμε που θα μας βγάλει η νύχτα στην Αθήνα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Low, μία από τις πιο γνωστές μπάντες της Αμερικανικής indie σκηνής τα τελευταία είκοσι χρόνια, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα για συναυλία, το Σάββατο, στο Fuzz Live Music Club. Πριν από την άφιξή τους, ο εγκέφαλος του γκρουπ Alan Sparhawk είπε δυο λόγια στο e-tetRadio.

23 Ιανουαρίου 2015
* Μικρός άκουγα εκκλησιαστικούς ύμνους, τους τζαζ δίσκους του μπαμπά μου και το Top 40. Σύντομα άρχισα να αναζητώ για punk ή άλλα underground σχήματα και ανακάλυψα τους Clash, Cure, Joy Division, Velvet Underground και άλλους. Μετά με ακόμα πιο ανοιχτούς ορίζοντες άρχισα να ακούω reggae, soul και metal, παλιά και καινούργια. Αν αγαπάς τη μουσική αντλείς έμπνευση από παντού.
 
* Ακόμα και όταν δεν βγάζουμε ένα άλμπουμ, πάντοτε ως συγκρότημα κάνουμε διάφορα, δουλεύουμε κάτι. Ανάμεσα στο «C'mon» και το «Invisible Way» ήμουν πολύ απασχολημένος, έγραφα τη μουσική σε μία σύγχρονη χορευτική παραγωγή με τον τίτλο «Heaven»
 
* Γενικώς ο ήχος μου ποικίλλει. Έχω γράψει τραγούδια για τον έρωτα, το θάνατο, το φόβο, και άλλα. 
 
* Έχω μόνο τη δική μου προοπτική να αξιοποιήσω, τις δικές μου σκοτεινές πλευρές να εξερευνήσω. Είμαι πολύ ευλογημένος και είχα μια καλή ζωή, αλλά το τραύμα της παιδικής ηλικίας, η κατάθλιψη και ο παραλογισμός της ζωής έχουν αφήσει τα σημάδια τους. 
 
* Είμαστε στη φάση που μιξάρουμε τον καινούργιο μας δίσκο. Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. 
 
* Είναι ωραίο το συναίσθημα των συναυλιών, να προσφέρεις κάτι θετικό με αυτό που κάνεις. Μου αρέσει η πρόκληση και το ρίσκο να παίζεις μέχρι τα άκρα των δυνατοτήτων σου. Μερικές φορές δεν βγαίνει, σύμφωνοι, αλλά όταν λειτουργεί δεν υπάρχει καλύτερο. 
 
* Στην Αθήνα θα παίξουμε τραγούδια απ' όλο τον κατάλογό μας και κάποια καινούργια με τα οποία είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Θα δούμε που θα μας βγάλει η νύχτα.  


Η προπώληση είναι στα 23 ευρώ, στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα κάνει 26 ευρώ.