Real VS Σκάι, Χατζηνικολάου εναντίον Αλαφούζου

Real VS Σκάι, Χατζηνικολάου εναντίον Αλαφούζου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε πεδίο άτυπης κόντρας μεταξύ των δύο ιδιοκτητών (ραδιοφωνικών σταθμών) μοιάζει να εξελίσσεται η μπάντα των FM. O Νίκος Χατζηνικολάου στήνει ραδιοσταθμούς ευθέως ανταγωνιστικούς εκείνων του Γιάννη Αλαφούζου. 

25 Φεβρουαρίου 2015
Ο Ελληνικός FM, όπως γράψαμε ΕΔΩ θα βγει στον αέρα μέσα στον Μάρτιο και αποτελεί το νέο ραδιόφωνο των Χατζηνικολάου-Κουρή. Ο σταθμός θα μεταδίδει μόνο ελληνικό τραγούδι, έντεχνο κυρίως, θα μοιάζει το ρεπερτόριό του με εκείνο του «Μελωδία 99.2», του κραταιού μουσικού ραδιοφώνου του Ομίλου ΣΚΑΪ, το Νο 1 της πόλης. Ουσιαστικά η Real Group έρχεται να τη «βγει» στην ιδιοκτησία του Νέου Φαλήρου. Και όλα αυτά την ώρα που ο Real FM επικρατεί του ΣΚΑΪ 100.3 στις ακροαματικότητες και βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Θα καταφέρει άραγε το νέο ραδιόφωνο του Νίκου Χατζηνικολάου να κοντράρει μελλοντικά τον «Μελωδία 99.2» επιτυχάνοντας το «δύο στα δύο» για τον όμιλο Real; Ίδωμεν. Πολλώ δε μάλλον αν ακολουθήσει την ίδια συνταγή και στα... πρόσωπα. Μην ξεχνάτε πως στο σημερινό Real 97.8 υπάρχουν πολλοί του παλιού Σκάι 100.3 (Ακριβοπούλου, Ψάλτης, Ελληνοφρένεια, Κουφόπουλος, Λαβίθης κ.ά.)
 
Και αποφεύγουμε να τοποθετήσουμε στο κάδρο και τον «NovaΣΠΟΡ 94.6» του Γιάννη Αλαφούζου. Προς το παρόν τουλάχιστον. Εκτός κι αν εγκαταλειφθεί στο Μαρούσι η ιδέα της δημιουργίας ενός καινούργιου αθλητικού ραδιοφώνου.