Το Mad Radio 106.2 κατά του bullying

Το Mad Radio 106.2 κατά του bullying
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέσα στην επικαιρότητα το «Mad Radio 106.2», λόγω της τραγικής κατάληξης της υπόθεσης εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη, διαμόρφωσε το πρόγραμμά του ειδικά για την περίπτωση.  

16 Μαρτίου 2015
Από χθες ο σταθμός ενημερώνει μέσω twitter αλλά και facebook για όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του Βαγγέλη. Παράλληλα, το πρωινό του «Mad Morning Show» (Βαγγέλης Χαρισόπουλος και Αντιγόνη Βιντιάδη), αφιέρωσε την σημερινή εκπομπή στην τρέχουσα επικαιρότητα αλλά και κατ' επέκταση στο bullying, βγάζοντας στον αέρα ακροατές, ψυχολόγους αλλά και δημοσιογράφους, παρουσιαστές όπως η Έλλη Στάη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δέσποινα Καμπούρη κ.ά.



«Είναι διαχρονικό το θέμα»
είπε η Έλλη Στάη, «όλοι έχουμε εμπειρίες από τα σχολικά χρονιά, τα διαφορετικά παιδιά είναι αδύναμα και απροστάτευτα. Μία βία που είναι φαύλος κύκλος. Και δεν είναι μόνο το σχολείο αλλά κι αλλού, όπως ο στρατός». Αξιέπαινη προσπάθεια. 


 
Αξιοσημείωτα επίσης τα αντανακλαστικά του Mad Radio 106.2 που, όπως είπαμε, θύμισαν στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα καλό ενημερωτικό ραδιόφωνο. Και ειδικά για ένα θέμα που «αγγίζει» το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό, στο οποίο απευθύνεται  κατά βάση ο σταθμός. Του αξίζουν συγχαρητήρια
 
Η αλλαγή στο χαρακτήρα του Mad Radio μετά την ανάληψη της διευθυντικής θέσης από τον Γιώργο Χαριζάνη είναι εμφανής.