Νέος διευθυντής στο «Up Radio 88.6» ο Γιώργος Μουχταρίδης

Νέος διευθυντής στο «Up Radio 88.6» ο Γιώργος Μουχταρίδης
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αποφάσισαν στη Διαπασών ΑΕ του Νίκου Μπιλίρη να αξιοποιήσουν το «Up Radio 88.6», ένα καλό ραδιοφωνικό προϊόν που έχουν στα χέρια τους. 

26 Μαρτίου 2015
Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο e-tetRadio, το Up Radio παίζει σχεδόν χωρίς αντίπαλο στα FM (ίσως ο Nitro 102.5 εσχάτως να κινείται σε παρόμοια μονοπάτια). Πεδίο ανοιχτό μετά το κλείσιμο του Best 92.6, δεν υπάρχει σταθμός για την ηλεκτρονική μουσική στην Αττική. Έβαλαν μυαλό φαίνεται εκεί στο Μαρούσι και αποφάσισαν να αξιοποιήσουν το ραδιοφωνάκι τους. Άλλωστε δεν είναι εποχή για αγοραπωλησίες ραδιοσταθμών όσο το θέμα με τις συχνότητες παραμένει ανοιχτό. Άγνωστες και οι προθέσεις της κυβέρνησης αν κι εκπεφρασμένες (αντίφαση, το ξέρουμε, συγγνώμη). 
 
 
Την υψηλή εποπτεία του νέου ραδιοφώνου θα έχει λοιπόν ο Γιώργος Μουχταρίδης, διευθυντής ως γνωστόν και του επιτυχημένου (ομόσταβλου) Pepper 96.6. Μαζί του στην επιλογή της μουσικής, ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου, με... απόσπαση από τον μεσοτοιχία Μέντα 88. Προς το παρόν στη συχνότητα μεταδίδεται μόνο μουσική και τραγούδια, σιγά-σιγά θα προστεθούν και παραγωγοί με εκπομπές.