Έληξε η κατάληψη στον «105.5 Στο Κόκκινο»

Έληξε η κατάληψη στον «105.5 Στο Κόκκινο»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι αναρχικοί δηλώνουν κερδισμένοι. Είναι έτσι όμως; Στην πραγματικότητα είναι οι μόνοι χαμένοι, έτσι όπως το χειρίστηκαν...

28 Μαρτίου 2015
Πριν από λίγη ώρα έβγαλαν σχετική ανακοίνωση στο Indymedia: «Μετά από 6 μέρες κατάληψης του κυβερνητικού ραδιοφωνικού σταθμού "στο κόκκινο 105.5'' από αναρχικούς/ές αντιεξουσιαστές/στριές, σε ένδειξη αλληλεγγύης για την απεργία πείνας των πολιτικών κρατουμένων/αιχμαλώτων του κράτους στις φυλακές, αποφασίσαμε να λήξουμε την κατάληψη. Θεωρούμε ότι ο στόχος της  πραγματοποιήθηκε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής... Νίκη στον αγώνα των πολιτικών κρατουμένων -  απεργών πείνας».
 
Μία κατάληψη όμως, πολλώ δε μάλλον σε ένα αριστερό ραδιόφωνο, δεν κρατάει μία εβδομάδα. Γιατί, έτσι, χάνει το στόχο της. Άλλωστε γιατί να σταματήσουν σήμερα, θα μπορούσαν να μείνουν κι έναν μήνα μέσα, δύο και τρεις μήνες, κανένας δεν θα τους πείραζε, Ο «105.5 Στο Κόκκινο» τις τελευταίες ημέρες έβγαινε από άλλο στούντιο. 
Το τερμάτισαν τα παιδιά εκεί, έβαλαν πολύ κόσμο απέναντί τους που μέχρι πρότινος ήταν συμπαραστάτες τους. Βέβαια η δική τους λογική είναι εντελώς διαφορετική... 

Όσο για κάποιους στον «Κόκκινο», ας ηρεμήσουν, δεν είναι το e-tetRadio ο εχθρός τους... 

update (13:45): Πριν από λίγο στη σελίδα του σταθμού στο facebook έγραψαν το εξής: «Πριν από λίγη ώρα αποχώρησαν τα άτομα που είχαν καταλάβει το κτίριο του 105,5 στο Κόκκινο στην οδό Σαρρή . Αυτή την στιγμή τεχνικοί και εργαζόμενοι του σταθμού ελέγχουν τους χώρους εργασίας. Ο χώρος σε πρώτη εικόνα είναι σε καλή κατάσταση . Ευχαριστούμε τους ακροατές και φίλους του σταθμού για την υποστήριξη και την ψυχραιμία την οποία επέδειξαν».