Είδαμε: Heart Attack στο «Θέατρο Φούρνος»

Είδαμε: Heart Attack στο «Θέατρο Φούρνος»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον τροχό των γρήγορων ρυθμών οι άνθρωποι χάνουν την μπάλα της σκέψης και αισθάνονται μικροί και λίγοι. Έχουν ή βρίσκουν τη δύναμη να προσαρμοστούν. Υπάρχουν κι εκείνοι που χρειάζονται φιξάρισμα παρ όλα αυτά. Είναι πολλοί; Είναι λίγοι; Δεν έχει σημασία. Είναι. 

29 Μαρτίου 2015
Κείμενο: Ζωή Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Και αποτελούν πρόβλημα και για τους ίδιους. Στον μικρό Φούρνο της Μαυρομιχάλη, τέσσερις εκπρόσωποι του «αδύναμου» φύλου υπόκεινται σε χειρουργική επέμβαση με στόχο την «να δουν τα πράγματα με άλλο μάτι». Τόσο αδύναμες ώστε να νιώθουν μόνες και τόσο δυνατές ώστε να το αποφασίζουν κιόλας, οι τέσσερις πρωταγωνίστριες, παρουσιάζουν το φόβο του καθενός μας να αφεθεί σε αυτά που νιώθει χωρίς φόβο.
 
Ανταλλάσσουν ρόλο, όπως ο καθένας μας κάνει στην δική του πραγματικότητα: για τους άλλους συμβουλάτορες, για τους εαυτούς μας έρμαια του συναισθήματος. Λογική ή συναίσθημα; Αγάπη ή συμφέρον; Έρωτας ή στρατηγική; Τι ψάχνουν οι άνθρωποι στα πρόσωπα των άλλων; Πόσο έτοιμοι είναι να το γνωρίζουν όταν δεν έχουν κοιταχτεί στον καθρέφτη με απόλυτη ειλικρίνεια; Η ομάδα NONSENSE μας παρουσιάζει το Heart Attack. Η καρδιακή προσβολή που παθαίνουμε όταν το φυσιολογικό έρχεται σε σύγκρουση με το επιθυμητό. Συμβιβασμός στην εργασία, στα νοίκια, στην καθημερινότητα. Συμβιβασμός στις ανθρώπινες σχέσεις, δύσκολο. Ακατόρθωτο. Το τίμημα... επί σκηνής, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις εννέα ακριβώς.

Θέατρο «Φούρνος», Μαυρομιχάλη 168
Τηλ. 210 6460748
Εισιτήρια : 10 Ε (κανονικό), 8 Ε (φοιτητικό), 5 Ε (ανέργων, ατέλειες)