Άλλα 8 (συν 2) κορίτσια του ραδιοφώνου

Άλλα 8 (συν 2) κορίτσια του ραδιοφώνου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Χθες σας είπαμε για δύο ενδιαφέροντα γυναικεία πρόσωπα του ελληνικού ραδιοφώνου. Την Κωνσταντίνα Βαρσάμη και την Θάλεια Καραμολέγκου.

02 Μαΐου 2015
Ευκαιρία να συμπληρώσουμε τη λίστα, όχι μόνο με τα υπόλοιπα 8 κορίτσια που δημοσιεύσαμε στο έντυπο «τετΡΑΔΙΟ» στην Εφημερίδα των Συντακτών, αλλά με 2 ακόμα ώστε να συμπληρώσουμε τη... σημερινή δεκάδα. Ένα Top 10 με ενδιαφέρουσες ραδιοφωνικές παρουσίες, γένους θηλυκού. 
 
Μαρία Πετρίδη
Nitro 102,5

Την ακούγαμε άλλες ώρες παλιότερα, απόγευμα, σε ροκ σταθμούς αλλά και στον Best 92,6. Μετρημένη στον αέρα, όσο ακριβώς χρειάζεται. Πέρασε τώρα στο πρωινό πρόγραμμα και δείχνει να αντεπεξέρχεται στις... δυσκολίες της νέας θέσης. 
 
Γιώτα Τσιμπρικίδου
Sfera 102,2

Αλλο στιλ, άλλο ύφος, διαφορετικές μουσικές. Περισσότερο life style και τραγούδια με (sic) λαϊκο-ποπ χαρακτήρα. Δροσερή πρωινή παρουσία. 
 
Αφροδίτη Γραμμέλη
Βήμα 99,5

Η πιο χαλαρή (αλλά και ταυτόχρονα σοβαρή) πινελιά στο βαρύ κι ασήκωτο (φουλ στην τεστοστερόνη, μέχρι εκείνη την ώρα) πρόγραμμα του σταθμού. Τα μεσημέρια, να «σπάει» την... πολιτική με σχόλια περί τηλεόρασης (κυρίως) και όχι μόνο. 
 
Λουκία Σούπουλη
Pepper 96,6

Δεν θα κάναμε λάθος, νομίζω, αν λέγαμε πως αποτελεί την πιο ροκ περσόνα του σταθμού. Ταιριάζει και με την ώρα που κάνει εκπομπή, 10 με 12 τα βράδια. Ζεστή παρέα για το τέλος της ημέρας. Σε κάνει να τη νιώθεις κάπως σαν φίλη σου. 
 
Λίζα Δουκακάρου
Παραπολιτικά 90,1

Είναι καλό, ούτως ή άλλως, το μαγκαζίνο που παρουσιάζει, είναι καλή όμως και η ίδια. Σοβαρή αλλά ταυτόχρονα όσο ήρεμη απαιτείται, έχει ρυθμό και κάνει καλή διαχείριση των θεμάτων και των ρεπορτάζ των παραγωγών. 
 
Κατερίνα Καφεντζή (Kafka)
Εν Λευκώ 87,7

Δεν την ακούμε στο μικρόφωνο, αλλά ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός: είναι αυτή που βάζει την εξαιρετική μουσική στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Τζούμα. 
 
Χριστίνα Βίδου
Σκάι 100,3

Μια απογευματινή ραδιοεφημερίδα, έτσι ακριβώς όπως πρέπει να είναι εκείνη την ώρα. Με σοβαρά αλλά και λιγότερο... σοβαρά θέματα. Μια ερτζιανή βόλτα στην πόλη ύστερα από μια κουραστική ημέρα. 
 
Ελένη Γιαννοπούλου
toradiofono.g
r
Και μια φωνή από τις παλιές των FM που, πλέον, την ακούμε μόνο στο web. Το συγκεκριμένο web radio όμως είναι στημένο σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια και η Γιαννοπούλου παίζει σημαντικό ρόλο (και) σ' αυτό.
 
Εύη Αγγελίνα
Derti 98.6

Δεν ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να είσαι ένα κορίτσι σε ένα λαϊκό περιβάλλον, η αλήθεια είναι όμως πως τα λαϊκά κορίτσια είναι ταυτόχρονα και τα πιο ντόμπρα. Στα ερτζιανά, βέβαια, δεν είναι τα μόνα. Η Εύη Αγγελίνα είναι από τις παλιές του σταθμού, ξέρει πολύ καλά το ρόλο της.
 
Νάγια Αποστόλου
Athens DeeJay 95.2

Δύσκολη η αποστολή της. Το... lead in που παραλαμβάνει είναι... τεράστιο. Παίρνει τη σκυτάλη και συνεχίζει σε γρήγορους και κεφάτους ρυθμούς. Εμπορικό ραδιόφωνο που αρέσει.