Είδαμε poplie session: Και συνεχίζουμε προς Κυψέλη!

Είδαμε poplie session: Και συνεχίζουμε προς Κυψέλη!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά από ένα άκρως ενδιαφέρον και δυναμικό Παρασκευο/Σάββατο, η Κυριακή, μας βρήκε σε ένα πολύ αγαπημένο πλέον μέρος, το Κέντρο Τηλεοράσεων στην Κυψέλη για να παρακολουθήσουμε το πρώτο poplie session που γέμισε το ΚΕΤ με μουσική, χρώμα και χαμογελαστούς φίλους. 

25 Μαΐου 2015
Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού
 
Σε χαλαρή ατμόσφαιρα τη βραδιά άνοιξε ο King Elephant. Κρουστά, ρυθμικές λούπες, σαξόφωνο, πλήκτρα μέχρι και παλαμάκια! Samples δοσμένα μέσα από το πολύ-πολιτισμικό πρίσμα του King Elephant και με τη Χριστίνα επί των φωνητικών. Ξεχωριστά ακούσματα, όπως άλλωστε τον πρωτογνωρίσαμε και στον ομώνυμο δίσκο του. Οι Ice eyes, περισσότερο ηλεκτρονικοί με αναλογικά συνθεσάιζερ, έπαιξαν στη συνέχεια, μεταφέροντάς μας την μελαγχολική ευφορία των γρήγορων ρυθμών της Αθήνας, όπως τη βιώνουμε καθημερινά.


 
Ένα Κυριακάτικο βράδυ, τόσο ξεχωριστό, τόσο για τη μουσική που απολαύσαμε για περίπου μιάμιση ώρα όσο και για την  πολύ προσεγμένη διοργάνωση από τους συνεργάτες του poplie.eu, του διαδικτυακού σταθμού με τον ελεύθερο ήχο. Υπάρχει ακόμα ενάργεια στην εγχώρια δημιουργία και η χθεσινή βραδιά  μας το υπενθύμισε αυτό για τα καλά. Αναμένουμε το επόμενο poplie session!