«Στα web radio ακούγεται η πραγματικά καλή μουσική»

«Στα web radio ακούγεται η πραγματικά καλή μουσική»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Τζωρτζίνα Κομνηνού του Innersound Radio, μας μιλάει για αυτό το πολύ καλό web radio που έκλεισε 5 χρόνια λειτουργίας στα διαδικτυακά «ερτζιανά». 

28 Μαΐου 2015Το γιόρτασε μάλιστα πριν μια βδομάδα με έναν μεγάλο ραδιομαραθώνιο αγάπης κι ένα πάρτι στο six d.o.g.s., μοιράζοντας χαμόγελα τόσο στους ακροατές του αλλά και στα παιδιά του κέντρου αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά».
Το e-tetRadio μίλησε με την υπεύθυνη επικοινωνίας του Innersound Radio, Τζωρτζίνα Κομνηνού, για τη δημιουργία και τη φιλοσοφία του ραδιοσταθμού αλλά και την εμπειρία της εργασίας σε ένα web radio.

Innersound Radio...
Υπάρχει μια όμορφη ιστορία πίσω από την γέννηση του Innersound Radio. Όλα ξεκίνησαν από ένα όχι. Κάθε «εμπόδιο» για καλό λένε και έχουν δίκιο. Πριν 5 χρόνια, ο υπεύθυνος του σταθμού μας Τάκης Καζάκος θέλησε να κάνει εκπομπή σε κάποιο άλλο σταθμό σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα. Τελικά η πρόταση δεν έγινε δεκτή και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει ο ίδιος ένα web radio. Έτσι γεννήθηκε ο Innersound Radio
 
Ποια είναι η μουσική (και όχι μόνο) πρόταση του Innersound Radio;
Στο Innersound Radio δεν έχει σημασία τι μουσική θα επιλέξει ο παραγωγός να παρουσιάσει. Σημασία έχει ο ακροατής και ο παραγωγός να ακούσουν τη μουσική με την ψυχή τους γιατί εκείνη μιλά μέσα μας. Αυτή είναι και η έννοια του μότο μας «Innersound Radio - μusic for your soul».
 
Υπήρξαν δυσκολίες στο εγχείρημα, σε αυτά τα 5 χρόνια λειτουργίας;
Δυσκολίες υπήρξαν και θα υπάρχουν πάντα. Μέσα όμως από αυτές τις δυσκολίες γίναμε καλύτεροι άνθρωποι, δέσαμε σαν φίλοι και συνεργάτες. Τα άτομα που απαρτίζουν το σταθμό είναι άτομα που επέλεξαν εμάς κι εμείς εκείνους. Είμαστε πλέον μια οικογένεια κάτω από τo δέντρο του Innersound σεβόμενοι την ιστορία του, αποκτάμε πιο βαθιές και δυνατές «ρίζες».
 
Εμπειρικά πλέον, γιατί ένας ακροατής να προτιμήσει ένα web radio από ένα συμβατικό FM ραδιόφωνο;
Γιατί στα web radio ακούγεται η πραγματικά καλή μουσική. Γιατί εκεί βρίσκεις ανθρώπους που δηλώνουν την αγάπη τους σε αυτό που κάνουν. Γιατί σε ένα web radio θα βρεις πρόσωπα ερωτευμένα και αγνά. Διότι εκεί θα συναντήσεις συναίσθημα και το βασικότερο όλων γιατί τα web radios δεν είναι τάση, δεν είναι μόδα, είναι πραγματικά το μέλλον της μουσικής.