Γιώργος Καμίνης VS Λένα(ς) Διβάνη

Γιώργος Καμίνης VS Λένα(ς) Διβάνη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτσι όπως το πάει ο δήμαρχος σε λίγο θα βγει στο δρόμο και για ρεπορτάζ, δεν θα περιοριστεί μόνο στην εκπομπή του στον «Αθήνα 9.84».

28 Μαΐου 2015
Το έχουμε πει παλιότερα, το επαναλαμβάνουμε: κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, παίρνει θέση μπροστά στα μικρόφωνα και συζητά ζωντανά με τους ακροατές. Ωραία ιδέα και, όπως μαθαίνω, βρίσκει και μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο. Λογικό. Ο δήμαρχος δε, είναι τόσο χάλια στο μικρόφωνο ως ραδιοφωνικός παραγωγός που ένα εικοσάλεπτο μετά όχι μόνο γίνεται συμπαθής αλλά αρχίζεις και συμπάσχεις μαζί του. Προσωπικά, αν και δεν τον συμπαθώ πολιτικά (το αντίθετο μάλιστα), τον συμπάθησα πλήρως μέσα από την εκπομπή του. 
 
Αυτή την Παρασκευή λοιπόν, από τις 11 το πρωί έως και τις 12 ο Γιώργος Καμίνης όχι μόνο θα κάνει την 4η κατά σειρά εκπομπή του αλλά θα φιλοξενήσει στο στούντιο και τη συγγραφέα Λένα Διβάνη. Οι νεοφιλελεύθερες απόψεις θα δίνουν και θα παίρνουν για μία ολόκληρη ώρα, συνηθίζονται κάτι τέτοια στο σταθμό όλων (ε, όχι και όλων) των Αθηναίων. Εννοείται πως ο τίτλος είναι ειρωνικός, τόσο ο κ.Καμίνης, όσο και η κα Διβάνη, μια χαρά θα συμφωνήσουν. 
 
Βέβαια, μία ραδιοφωνική ώρα έχουν όλη κι όλη οι δημότες για να συνομιλήσουν με το δήμαρχο, τι χρειάζονται οι καλεσμένοι