Και τώρα τι θα κάνουν οι Πρετεντέρης, Τρέμη, Πορτοσάλτε, Σαράφογλου και οι υπόλοιποι;

Και τώρα τι θα κάνουν οι Πρετεντέρης, Τρέμη, Πορτοσάλτε, Σαράφογλου και οι υπόλοιποι;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η τρομοκρατία των καναλιών δεν περνάει. Εννιά δημοσιογράφοι της τηλεόρασης καλούνται στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

07 Ιουλίου 2015
Και είναι ακόμα έντεκα δημοσιογράφοι που παίρνουν σειρά (την Παρασκευή) για το πειθαρχικό, εξίσου ηχηρά ονόματα τα οποία δεν μπορούμε, τώρα, να δημοσιεύσουμε μια και δεν είναι δεδομένο πως θα κληθούν σε απολογία.  
 
Και είναι όλοι τους ονόματα πρώτης γραμμής. Σημειώστε: Γιάννης Πρετεντέρης, Όλγα Τρέμη, Μαρία Σαράφογλου (για το γνωστό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Κλέων Γρηγοριάδης),  Μανώλης Καψής (δεν έχει εκπομπή αλλά κλήθηκε ως αρχισυντάκτης στο Mega), Σταμάτης Μαλέλης, Νίκος Κονιτόπουλος (καμία σχέση με τη γνωστή οικογένεια, είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου ο οποίος δεν ανήκει στην ΕΣΗΕΑ), Άρης Πορτοσάλτε, Μαρία Χούκλη και Δημήτρης Οικονόμου.
 
Η απόφαση για την κλήση τους λήφθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και οι συνάδελφοι κατηγορούνται (για τη χρονική περίοδο πριν το δημοψήφισμα φυσικά) για ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις, για προσπάθεια δημιουργίας πανικού στους πολίτες, για εκφοβισμό της κοινωνίας και άλλα αντίστοιχα, εξόχως δεοντολογικά που τιμούν το δημοσιογραφικό... λειτούργημα.
 
Οι καταγγελίες πως τα κανάλια προσπαθούν να κατεβάσουν από τα site τους τα επίμαχα βίντεο αυτών των εκπομπών, ακόμα κι αν ισχύουν, είναι άνευ σημασίας μια και πολλοί τα έχουν αποθηκεύσει, οπότε οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν μπορούν να κερδίσουν κάτι.
Δώρον άδωρον.