Τα τραγούδια της εβδομάδας 27 Ιουλίου – 3 Αυγούστου

Τα τραγούδια της εβδομάδας 27 Ιουλίου – 3 Αυγούστου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην πιο καυτή εβδομάδα του καλοκαιριού κι ενώ κι η νέα κυβέρνηση θυμάται τα μπάνια του λαού ίσως για να κάνει τον λαό να ξεχάσει τα δάνεια και τους φόρους εμείς συνεχίζουμε τα μουσικά ταξίδια μας αναζητώντας αντίδοτα στον κυνισμό. Η Seinabo Sey, οι Disclosure και οι Foals βάζουν το ρυθμό σε μία ξεχωριστή παρέα  για μία καλοκαιρινή απόδραση…

27 Ιουλίου 2015Τραγούδι της εβδομάδας: Seinabo Sey - Pretend
Ακόμα ένα ξεχωριστό κορίτσι από τη Βόρεια Ευρώπη, η σουηδέζα με ρίζες από την Γκάμπια, Seinabo Sey, ηχογραφεί ένα εξαιρετικό χορευτικό τραγούδι που σημαδεύεται από την ιδιαίτερη φωνή της. Αυτό είναι το τρίτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το 2013 και ετοιμάζεται για το πρώτο άλμπουμ της. Συγκρατήστε την.


 
Eleventh Dream Day - The People's History
28 ολόκληρα χρόνια ζωής μετρούν οι Eleventh Dream Day, η μπάντα των Janet Beveridge Bean από τους Freakwater και Doug McCombs από τους Tortoise και κυκλοφορούν τώρα τον 13ο δίσκο τους. Works For Tomorrow ο τίτλος του και το ύφος το γνωστό, θορυβώδικο art punk τους.


 
Worriers - Yes All Cops
Οι Worriers από το Μπρούκλιν επιστρέφουν κι αυτοί με ένα σπινταριστό single από το Imaginary Life που κυκλοφορεί στις 7 Αυγούστου. Πίσω στο punk των 70s…


 
Disclosure - Omen ft. Sam Smith
Όσο για τα θαυματουργά παιδιά της βρετανικής dance σκηνής ετοιμάζονται κι αυτοί να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά και μέχρι τότε μας χαρίζουν μικρές εκπλήξεις. Νέο single και βίντεο από τον σκηνοθέτη Ryan Hope σε συνέχεια της περιπέτειας της Mariella, όπως λέγεται η φανταστική ηρωίδα τους.


 
Stereophonics - I Wanna Get Lost With You
Σε πιο βατά έως και φθαρμένα μονοπάτια οι αγαπημένοι των βρετανών Stereophonics επιστρέφουν χωρίς να προσθέτουν το παραμικρό νέο στοιχείο στις συνθέσεις τους.


 
Foals - Mountain At My Gates
Όσο για τους Foals τα είπαμε πριν λίγο καιρό  με την κυκλοφορία του πρώτου τους single από το εξαιρετικό νέο άλμπουμ τους. Δεύτερο «κέρασμα» το δυναμικό και ρυθμικό Mountain At My Gate.


 
Spector - Stay High
Το ντεμπούτο των λονδρέζων Spector με χαρακτηριστικό τους στοιχείο τη φωνή του Fred Macpherson είχε εντυπωσιάσει. Τώρα, έρχεται το δεύτερο δύσκολο βήμα κι αν κρίνουμε από το πρώτο single του Moth Boys, μάλλον τα καταφέρνουν.


 
Jacuzzi Boys - Happy Damage
Περισσότερο garage οι Jacuzzi Boys από το Μαϊάμι σε κερδίζουν από την πρώτη στροφή κιόλας αυτού του καταπληκτικού τραγουδιού τους. Εν αναμονή του δεύτερου και γι’ αυτούς άλμπουμ τους.


 
SPORTS – Saturday
Σε περισσότερο ποπ κιθαριστικούς δρόμους οι αμερικανοί SPORTS με την ιδιαίτερη φωνή της Carmen Perry ηχογραφούν ένα σύντομο διαμαντάκι που θυμίζει λίγο σχήματα όπως οι Sundays.


 
Metric – Too Bad, So Sad
Παλαιοί γνώριμοι οι καναδοί Metric, οι οποίοι παρότι πλησιάζουν στο κλείσιμο δεύτερης δεακετίας ζωής καταφέρνουν ακόμα να ξαφνιάζουν ευχάριστα.