Πάει ο παλιός Galaxy 92 που ξέραμε

Πάει ο παλιός Galaxy 92 που ξέραμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι καλύτερος; Είναι χειρότερος; Θα δείξει... Τα παράπονα πάντως από τους φανατικούς ακροατές του είναι πάρα πολλά. 

02 Σεπτεμβρίου 2015
Σας είχαμε γράψει ΕΔΩ, για την ανάληψη της διεύθυνσης του Galaxy 92 από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μια είδηση που έφερε ανάμεικτα συναισθήματα, ειδικά στο ακροατήριο του ραδιοσταθμού. Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως, όχι θετικά. Ενδεικτικά η Α.Π., μια αναγνώστρια του e-tetRadio μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα: «Καλημέρα. Ακούω Galaxy 92 πάνω από 18 χρόνια. Μπορείτε να με ενημερώσετε γιατί άλλαξε ύφος ο σταθμός και παίζει αυτή την άθλια μουσική; Και δεν το λέω μόνο εγώ. Επικοινώνησα με το σταθμό και με ενημέρωσαν ότι διώξανε και πολλούς παραγωγούς γιατί έχει αναλάβει ο Κωστόπουλος και κάνει αυτός κουμάντο τώρα. Αν είναι αλήθεια λυπάμαι για την ιδιοκτησία του Galaxy, που πήρε έναν άνθρωπο και συνεχίζει να κάνει τα ίδια να διώχνει κόσμο όπου πάει. Ο παλιός Galaxy είχε ένα βαρύ όνομα, έβαζε τραγούδια πολύ όμορφα. Και τώρα; Τραγούδια χωρίς καμία ουσία. Θα είναι για καλοκαίρι και θα γυρίσει ξανά στις γνωστές μπαλάντες του; Αυτό δεν μου το απάντησαν». Ενώ και η Δήμητρα Στ, άλλη ακροάτρια του σταθμού, τον έβγαλε από τις μνήμες του ραδιοφώνου της μετά από πάρα πολλά χρόνια. 
 
Πλην λίγων εξαιρέσεων, η πλειονότητα των παλιών ακροατών είναι δυσαρεστημένη με τις αλλαγές. Αλλά τα σχόλια που κάνουν διαγράφονται από την σελίδα του Galaxy στο facebook, ενώ έκλεισε και το wall λόγω «spam» όπως το αιτιολόγησαν οι διαχειριστές της σε comment. Το ιστορικό μουσικό ραδιόφωνο έχει ήδη αλλάξει μουσική ρότα, θυμίζοντας αρκετά τον παλιό, προ αυτοδιαχείρισης, Nitro 102.5. Όσο για τις αλλαγές στο πρόγραμμα του Galaxy, είτε αυτές λέγονται προσθήκες είτε περικοπές ή απολύσεις, ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε προετοιμάσει το «έδαφος» με τις δηλώσεις του, προ 2 μηνών:
 
 
Να δούμε λοιπόν στο προσεχές διάστημα αν όλες αυτές οι κινήσεις αποβούν συμφέρουσες για τον Galaxy 92. Κινήσεις με μεγάλο ρίσκο, δεν είναι απλό πράγμα η αλλαγή του μουσικού προσανατολισμού. Αν θα μπορέσει να ξεκολλήσει από τις χαμηλές ακροαματικότητες και θα γίνει ένα ανταγωνιστικό ραδιόφωνο, ή αν θα πέσει πιο κάτω από το 4% που βρίσκεται από τον Ιούνιο. Ήδη πάντως κάποιοι επωφελούνται μια και το γήπεδο με τις,,, μπαλάντες παραμένει πια όλο δικό τους και τρίβουν τα χέρια τους. 

Ο Θοδωρής Γιαννόπουλος έγραψε στη σελίδα του στο facebook: «Περιμένετε να μας ακούσετε on air, ε; Και εμείς ανυπομονούμε, αλλά... νέο πρόγραμμα είναι αυτό και θέλει φροντίδα! Θα είμαστε στον αέρα του Galaxy 92 Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α»