Πήγε στον Galaxy 92 ο Πέτρος Κωστόπουλος και απολύεται κόσμος

Πήγε στον Galaxy 92 ο Πέτρος Κωστόπουλος και απολύεται κόσμος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτός σταθμού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται ξαφνικά όλοι οι παραγωγοί του Σαββατοκύριακου ενώ υπό αίρεση είναι και κάποιοι από εκείνους του καθημερινού προγράμματος.

03 Σεπτεμβρίου 2015
Λογικό θα μπορούσε να πει κάποιος, ή πιο σωστά, αναμενόμενο. Νέος υπεύθυνος βρέθηκε στο σταθμό, θα θέλει να παίρνει αυτός τις αποφάσεις ώστε να πορευτεί με το δικό του δυναμικό. Αυτή όμως είναι η μία ανάγνωση, από την πλευρά του Πέτρου Κωστόπουλου. Η άλλη, από την πλευρά του ιδιοκτήτη του «Galaxy 92» κ. Γεωργάκη, είναι εντελώς διαφορετική: είναι απαράδεκτο να διώχνεις κόσμο που (κάποιοι) ήταν για χρόνια στο σταθμό, κόσμο που έβαλε πλάτη σε δύσκολες εποχές. Προφανώς και η ευθύνη του δεύτερου είναι τεράστια. 


 
Επίσης ο Πέτρος Κωστόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetRadio, θα ακούσει το επόμενο διάστημα κάποιες εκπομπές του καθημερινού ώστε να αποφασίσει αν θα συνεχίσουν στο πρόγραμμα ή όχι. Μοιάζει λίγο σαν φάρσα, ένας άνθρωπος που χρεοκόπησε οικονομικά αλλά και αισθητικά (το κυριότερο), ένα ξεπερασμένο «προϊόν» στα ΜΜΕ γενικότερα και στο ραδιόφωνο ειδικότερα, να έρχεται τώρα εν έτει 2015 να στήσει έναν καινούργιο σταθμό. Σοφή, εμπορικά, κίνηση. Διαφωνείτε, μήπως;   
 
Δείτε ΕΔΩ ποιο ήταν το πρόγραμμα του Galaxy 92 μέχρι το καλοκαίρι. Ήταν από τους ελάχιστους (αν όχι ο μοναδικός μουσικός ραδιοσταθμός) που είχε ολοκληρωμένο πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα. Προφανώς ο Πέτρος Κωστόπουλος προτιμά να δουλεύουν... λιγότεροι! Άλλωστε οι λίστες με τα τραγούδια που φτιάχνει ο ίδιος ίσως να έχουν μεγαλύτερη σημασία από το αν θα έχουν δουλειά μερικοί άνθρωποι παραπάνω.