Στο Gaspar ο λογαριασμός μπορεί να είναι όσο ο μισθός ενός ραδιοφωνικού παραγωγού του Σαββατοκύριακου

Στο Gaspar ο λογαριασμός μπορεί να είναι όσο ο μισθός ενός ραδιοφωνικού παραγωγού του Σαββατοκύριακου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γεύμα Νίκου Μπιλίρη και Πέτρου Κωστόπουλου.

13 Οκτωβρίου 2015

Δεν ξέρουμε αν ήταν επαγγελματικό αλλά τέτοια ώρα και σε τέτοιο μέρος, γιατί να μην είναι; Και ναι λοιπόν κάνουμε και κοσμικό ρεπορτάζ (έτσι λέγεται;) στο e-tetRadio για να μη νομίζετε. Μεσημέρι Τρίτης λοιπόν και στο Gaspar στο Ψυχικό έπαιρναν το γεύμα τους ο Πέτρος Κωστόπουλος (Galaxy 92) και ο Νίκος Μπιλίρης (Pepper 96.6, Up Radio 88.6 και Μέντα 88).

Ξέρετε πως γίνονται αυτά τα επαγγελματικά γεύματα, έτσι; Κάθονται ο ένας απέναντι στον άλλον και συζητούν τρώγοντας σολωμό, πράσινη σαλάτα με ρόκα και τρούφα μανιταριού. Επίσης, πίνουν λευκό κρασί που τους σερβίρει σοβαρά-σοβαρά το γκαρσόνι. Στο τέλος τρώνε και γλυκό ενώ ζητούν και τιμολόγιο για να το περάσουν στα έξοδα της εταιρίας.

Έτσι γίνονται οι δουλειές. Όχι με πτώχευση της εταιρίας σου (Κωστόπουλος) ούτε με περικοπές στους εργαζόμενους λόγω capital controls και εργασία τετραήμερου εκ περιτροπής  (Μπιλίρης).