Όσοι πιστοί προσέλθετε: με μισό εκατομμύριο αγοράζετε άδεια, συχνότητα κι εξοπλισμό

Όσοι πιστοί προσέλθετε: με μισό εκατομμύριο αγοράζετε άδεια, συχνότητα κι εξοπλισμό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η υπόθεση «V FM 88.3» βαίνει προς το τέλος της, βρισκόμαστε στο στάδιο πριν την εξαγορά. Και, όπως φαίνεται, κάποιοι θα αποκτήσουν ραδιοσταθμό με ένα μικρό -για τα δεδομένα- ποσό. Με λιγότερο από 500 χιλιάδες ευρώ πιθανότατα. 

25 Νοεμβρίου 2015
Η τιμή λοιπόν που έδωσε ο εμπειρογνώμονας Σόλων Κεφαλάς είναι 450.000 ευρώ για την άδεια και 61.000 για τα μηχανήματα. Την έκθεσή του την παρέδωσε στον Σύνδικο στις αρχές του Οκτωβρίου οπότε και αυτός, σύμφωνα με τον νόμο, πρέπει να την έχει ήδη εισάγει στο πτωχευτικό δικαστήριο για έγκριση της τιμής του πλειστηριασμού.
 
Τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής; Σύμφωνα με το άρθρο 137 του Πτωχευτικού Κώδικα, ο σύνδικος συντάσσει δική του έκθεση εντός 20 ημερών από την ημερομηνία της έκθεσης του εκτιμητή (στην οποία αναφέρει όλα τα υπό πλειστηριασμό περιουσιακά στοιχεία και τους προτεινόμενους όρους πώλησης) και εν συνεχεία εισάγει την έκθεσή του αυτή στο πτωχευτικό δικαστήριο με την οποία ζητά να του επιτραπεί η διεξαγωγή του πλειστηριασμού. Το πτωχευτικό δικαστήριο, εν συνεχεία, εντός 15 ημερών από την κατάθεση της αίτησης του συνδίκου αποφασίζει την τιμή 1ης προσφοράς καθώς και τους όρους διεξαγωγής του πλειστηριασμού. Στην συνέχεια γίνονται οι δημοσιεύσεις του άρθρου 138 και εντός -κατ' ελάχιστο- 20 ημερών κατατίθενται οι προσφορές στον εισηγητή. Οπότε από μέρα σε μέρα πρέπει να αναμένουμε να δούμε τις δημοσιεύσεις.


 
Το ποσό του εκτιμητή όπως είπαμε, τόσο  για την άδεια αλλά και για τα μηχανήματα και τις εγκαταστάσεις του σταθμού στον Υμηττό, κυμαίνεται γύρω στα 500.000 ευρώ. Μπορεί όμως να κατέβει κι άλλο. Αγοράζεις δηλαδή κοψοχρονιά ένα ραδιόφωνο. Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κόσμο, το e-tetRadio έχει στην κατοχή του μία πρόταση που κατατέθηκε μόλις χθες (την βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω).