Προς διάλυση ο Nitro 102.5 ή πως 16 εργαζόμενοι δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους

Προς διάλυση ο Nitro 102.5 ή πως 16 εργαζόμενοι δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε δύο στρατόπεδα είναι χωρισμένος ο αυτοδιαχειριζόμενος «Nitro 102.5», μισοί από τη μία μεριά και μισοί από την άλλη. 

13 Φεβρουαρίου 2016
Αποτέλεσμα; Τη Δευτέρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών να έχουν ορίσει ραντεβού για τη λύση της εταιρίας. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως (εκτός απροόπτου) χάνεται αυτομάτως η άδεια. Ο σταθμός άλλωστε παραπαίει από τον Σεπτέμβριο και ύστερα, με πολλά προβλήματα ακόμα και στον ήχο του στο live24. Υπάρχουν στο τραπέζι πάντως δύο προτάσεις από επιχειρηματίες για συνεργασία (όπως κάνει ο επίσης αυτοδιαχειριζόμενος Best 92.6 με τις Αττικές Εκδόσεις) αλλά και σε αυτό υφίσταται διχογνωμία. Η μία πλευρά επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η πρόταση Βρυώνη (από παλιά, αν θυμάστε, με στόχο να αλλάξουν στυλ), η άλλη τάσσεται με μία άλλη, αρχική πρόταση (ενίσχυσης του Nitro ως Nitro με την ίδια μουσική πρόταση), από άλλον επιχειρηματία που τους έγινε μέσω τρίτου προσώπου, δημοσιογράφου. Δεν τα βρίσκουν ούτε σε αυτό ώστε να προκρίνουν τη μία από τις δύο λύσεις. Συγγνώμη αλλά όσοι το βλέπουν απ' έξω, γελούν με όλο ετούτο, είναι φαιδρό.
 
Υπήρχε μία πρόταση παλιότερα και από την Athens Voice, πιο δημοσιογραφικού τύπου θα έλεγα, αλλά πλέον δεν τη συζητούν οι 16 εργαζόμενοι του Nitro 102.5 - δεν ξέρω και αν ισχύει ακόμα ως πρόταση, έτσι; 
 
Και δεν είναι μόνο που ο σταθμός δεν... ακούγεται πλέον με αποτέλεσμα να κατρακυλά τόσο στις ακροαματικότητες όσο και σε αξιοπιστία, είναι και χίλια δυο προβλήματα (και γεγονότα) που προέκυψαν, από εξώδικα για χορηγίες που δεν αποδόθηκαν στους δικαιούχους μέχρι συλλήψεις τις ημέρες των γιορτών επειδή δεν πληρώθηκε το δώρο Χριστουγέννων. Χώρια τις τράπεζες που είναι σε επιφυλακή. 
 
Θλιβερές καταστάσεις.  Ούτε μία αυτοδιαχείριση της προκοπής δεν μπορούν να κάνουν.