O Παύλος Τσίμας κάνει καλό ραδιόφωνο

O Παύλος Τσίμας κάνει καλό ραδιόφωνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τον άκουγα ξανά σήμερα το πρωί (10 με 11, καθημερινά, Σκάι 100.3) και το κοκτέιλ της εκπομπής του είναι πολύ ενδιαφέρον. Πολιτική, κοινωνία, επικαιρότητα και μουσική. Ναι, μουσική. Και καλή, μάλιστα.

17 Φεβρουαρίου 2016
Ο Τσίμας έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται για ένα σωστό, πρωινό (όχι πολύ πρωινό) ραδιόφωνο. Είναι ήρεμος, είναι διαβασμένος, διαθέτει ευρύ πνεύμα, εστιάζει στα σοβαρά. Πέραν από ιδεολογίες και πολιτικά πιστεύω φυσικά με τα οποία κάποιος μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Δικαίωμά του και... αδιάφορο σε τελική ανάλυση.
 
Κάνει και κάποια λαθάκια στα της μουσικής, αλλά εντάξει, μικρή σημασία έχει. Ας παίξει Joe Bonamassa και ας πει και κάτι που δεν ισχύει, δεν πειράζει. Ας επιλέξει να μιλήσει για τους Eagles Of Death Metal που επέστρεψαν για live στο Παρίσι, έστω και αν έκανε λάθος λέγοντας πως εμφανίστηκαν στο Bataclan (στο L'Olympia Bruno Coquatrix έπαιξαν).  
 
Ένα (μεγάλο) κακό έχει μόνο ο Παύλος Τσίμας: η εκπομπή του έρχεται μετά από εκείνη του Άρη Πορτοσάλτε και του Μπάμπη Παπαδημητρίου