«Την ασέβεια και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που υπέστη από τον Γιώργο Γιουκάκη»

«Την ασέβεια και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που υπέστη από τον Γιώργο Γιουκάκη»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΡΤ έστειλε ο πρώην συντονιστής του Δεύτερου Προγράμματος, Πανταζής Τσάρας. 

15 Μαρτίου 2016
Και λέει πολλά και διάφορα σ' αυτήν, όπως για «την έλλειψη ηχοληπτών στη ροή του προγράμματος και στις ηχογραφήσεις, με προβλήματα μετάδοσης του Δευτέρου στην περιφέρεια λόγω κακής συντήρησης των πομπών και έλλειψης προσωπικού, κάτι που ακόμα συνεχίζεται».

Σημειώνει, πως κατόρθωσε «να αξιοποιήσει όλο το δυναμικό του Δεύτερου χωρίς αποκλεισμούς και με την μέγιστη δυνατή συναίνεση καλύπτοντας κενά άλλων προγραμμάτων της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (π.χ  Πρώτο πρόγραμμα). Επίσης από τον Ιούλιο του 2015 κατάφερα να υποστηρίξω την εξωστρέφεια του προγράμματός μας, με σειρά συναυλιών και αφιερωμάτων δίνοντας το στίγμα και τη φιλοσοφία του ιστορικού, μουσικού Δευτέρου προγράμματος». 

Και καταλήγει: «Αφιέρωσα με απόλυτο σεβασμό τις δυνάμεις μου στην υποστήριξη της δουλειάς μου και των συναδέλφων μου, όπως έχω κάνει σε όλη τη διάρκεια της εργασιακής μου τριαντάχρονης πορείας».

Διατυπώνει ωστόσο τις ενστάσεις του, κυρίως εναντίον του Γιώργου Γιουκάκη και της συμπεριφοράς του απέναντί του: «Παρόλα αυτά, η αντικατάστασή μου από συντονιστή του Δευτέρου Προγράμματος έγινε με άκομψο τρόπο, χωρίς ίχνος συναδελφικού σεβασμού από τον Δ/ντή Προγρ/τος Ρ/Φ (δημοσιογράφου του πολιτικού ρεπορτάζ κ. Γιώργου Γιουκάκη), που με ενημέρωσε μέσω της γραμματέως μου. Για τους λόγους της απομάκρυνσής μου θα αναφερθώ στο μέλλον.  Όμως, το ότι ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής στη συνάντησή μας μου είπε ότι έχω πολλά προσόντα και πρέπει η εταιρεία να με αξιοποιήσει, δεν  σημαίνει ότι πρόκειται να ξεχάσω την ασέβεια καθώς και την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που υπέστη από τον Διευθυντή μου Γιώργο Γιουκάκη».