Στάθης Δρογώσης, τέλος από το twiiter

Στάθης Δρογώσης, τέλος από το twiiter
Ακολουθήστε μας στο Google news

Απηύδησε ο γνωστός και καλός τραγουδοποιός με τις «επιθέσεις» που δέχεται από διάφορες πλευρές, αριστερές και δεξιές και είπε να αποσυρθεί για λίγο διάστημα. Και καλά θα κάνει. Έχει και τη μουσική του άλλωστε.

20 Μαΐου 2016
Όλα άρχισαν όταν ο Στάθης ανέβασε χθες δύο συγκεκριμένα tweets που τα πήραν διάφοροι, ακόμα και το Πρώτο Θέμα, ξεκινώντας τη σπέκουλα. «Ο ΕΝΦΙΑ έριξε τον Σαμαρά.Κι ο Σύριζα όχι μόνο δεν τον καταργεί αλλά τον αυξάνει. Νομίζω τον αδικήσαμε τον Σαμαρά. Χωρίς πλάκα. Επίσης ο Σαμαράς είχε ρίξει τον ΦΠΑ στην εστίαση στο 13%. Αυτοί τον πάνε 24%... Πραγματικά οι τύποι υπογράφουν τα πάντα για την καρέκλα».
 
Ήταν ένα αστείο αυτό για τον Σαμαρά, ένα σχήμα λόγου και όσοι ξέρουν τον Δρογώση, όχι προσωπικά αλλά στο twitter, το κατάλαβαν αμέσως. Άλλωστε σαν τον Αντώνη Σαμαρά δεν θα περάσει χειρότερος και πιο αντιδημοκρατικός. Οι δεξιοί βέβαια το έκαναν σημαία τους και πολύ σωστά, έτσι είναι το... παιχνίδι. Κι εμάς στο e-tetRadio μας έκανε retweet χθες ο Άδωνις, τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Πως συμφωνούμε μαζί του;
 
«Πάντως το να παίρνει η καθε ναζιστοφυλαδα αποσπασματικά τα τουί μας κάνει καλό στην κυβέρνηση όχι κακό. Προσπαθούν να μας δείξουν γραφικούς» έγραψε ο Στάθης και, έχω την αίσθηση, δική μου αίσθηση βέβαια, πως εννοεί το Πρώτο Θέμα. «Οκ το πρώτο θέμα σπεκουλάρει με τα τουιτς μου. Αλλά δεν έσφιξα εγώ το χέρι του κομιστή. Ούτε του Ψυχαρη γατοτροφή έδωσα. Αρκετά...» ανέφερε λίγο παρακάτω. 
 
Τέλος πάντων, ο Στάθης απηύδησε και αποφάσισε να απενεργοποιήσει το λογαριασμό του. Εδώ έφτασαν στο σημείο να τον υμνούν σήμερα στο Βήμα 99.5 όταν παλιά (ίσως και να) τον λοιδορούσαν. Αποφάσισε λοιπόν ο Δρογώσης να απέχει για κάποιο διάστημα από τα social media γράφοντάς μας τα παρακάτω λόγια: 
«Γενικά αυτό που συμβαίνει αυτές τις ώρες λέγεται ηθική εξόντωση. Φυσικά οι άνθρωποι οι κοντινοί μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν έχω πρόβλημα. Το να χρησιμοποιούν αυτά που γράφω δεξιά κόμματα δε σημαίνει ότι εγώ άλλαξα. Ας κοιταχτούν στον καθρέπτη όσοι με λένε προδότη κτλ. Με έχουν πάρει τηλέφωνα δημοσιογράφοι από κατάπτυστες εκπομπές. Φυσικά δεν πρόκειται να πάω. Και πολλοί άλλοι για συμπαράσταση. Γενικά η αποτυχία μου είναι ότι είμαι καλλιτέχνης, γράφω τραγούδια και όντως οι δημοσιογράφοι ασχολούνται μόνο με το τουίτερ μου. Δε μου μένει παρά μόνο μια λύση. Να αποσυρθώ για λίγο από εδώ. Να ασχοληθώ μόνο με τη μουσική και την αλληλεγγύη. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσουν. Για πρώτη φορά ανησυχώ λίγο. Αλλά οκ θα περάσει. Οπότε σας χαιρετώ προς το παρόν.Σε όποιον λείψω υπάρχουν κι οι συναυλίες και η εκπομπή μου στο ράδιο».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σας πω και μία ιστορία που αφορά το e-tetRadio και το twitter του σε σχέση με την απεργία των δημοσιογράφων για να καταλάβετε πως απομονώνοντας διάφορες φράσεις ή tweets αλλάζεις πλήρως τα νοήματα.