Ποια Beyonce τώρα; Μπροστά στον Mahmut Orhan και την Era Istrefi δεν πιάνει μία...

Ποια Beyonce τώρα; Μπροστά στον Mahmut Orhan και την Era Istrefi δεν πιάνει μία...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ελληνικό ραδιόφωνο; Στον... ελληνικό κόσμο του! Όπως και παλιά, σε άλλες δεκαετίες. Τότε που η φτωχή και διόλου τίμια χώρα μας, άκουγε εντελώς διαφορετικά από τον υπόλοιπο κόσμο, πράγματα. 

30 Μαΐου 2016
Δύο είναι τα Νο 1 άλμπουμ σε όλο τον κόσμο τον τελευταίο μήνα, το Lemonade της Beyonce και το Views του Drake. Σαρώνουν σε πωλήσεις, σε live streaming, σε downloading, σε προβολή, σε οτιδήποτε. Δείτε τα τσαρτ ας πούμε σε Αγγλία και Αμερική πόσο ψηλά βρίσκονται. Νο 1 και Νο 2 ήταν την προηγούμενη εβδομάδα. Και όλος ο κόσμος μιλάει γι' αυτά. 
 


Δείτε τώρα και το airplay στο ελληνικό ραδιόφωνο. Εξαφανισμένα. Πρέπει να φτάσεις στα... βάθη του καταλόγου για να βρεις ένα κομμάτι της Beyonce! Το Daddy Lessons που ξεχωρίζει βρίσκεται στο Νο 267 του μικτού τσαρτ και στο Νο 117 του ξένου. Εδώ, στη χώρα του... τσάμικου κυριαρχούν ο Mahmut Orhan και η Era Istrefi. Το Daddy Lessons στο αθηναϊκό ραδιόφωνο το τελευταίο διάστημα έχει ακουστεί μόνο στον Pepper 96.6, στον Galaxy 92 και στο Βήμα FM (Γιάννης Πετρίδης). Πουθενά αλλού. Είμαστε για γέλια. Και για κλάματα.
 
Ένας σοβαρός λόγος για να μεταναστεύσουμε...