Jello Biafra: ένας επαναστάτης (και οικείος) θρύλος και πάλι εδώ

Jello Biafra: ένας επαναστάτης (και οικείος) θρύλος και πάλι εδώ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ιδεολόγος, πολιτικοποιημένος μουσικός, ανεξάρτητο πνεύμα. Κι αν οι λέξεις αυτές ηχούν γραφικές, ο Jello Biafra σηματοδοτεί εκ νέου την έννοιά τους εδώ και χρόνια. 

22 Αυγούστου 2016
Από τους κόλπους του Σαν Φρανσίσκο, η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν γι’ αυτόν ένα τσιγάρο δρόμος. Τον έχουμε απολαύσει σε συναυλίες αλλά και απεργίες να τα λέει σταράτα σε στίχους τους οποίους και ποιος δεν έχει ακούσει: «σκοτώστε, σκοτώστε, σκοτώστε τους φτωχούς σήμερα το βράδυ».
 
Κουβαλώντας τη βαλίτσα του γεμάτη Dead Kennedys, albums και singles από το 70’s και τα 80’s της πανκ σκηνής, καταφθάνει στην Αθήνα ξανά. Την Τετάρτη, στις 24 Αυγούστου, θα είμαστε στο Gagarin για να τον δούμε και να τον ακούσουμε live. Τη συναυλία θα την ανοίξουν οι δικοί μας θρυλικοί Stress, εγχώριο (ηγετικό θα λέγαμε) πανκ. Δε το χάνουμε, μη το χάσετε ούτε και εσείς. Ραντεβού εκεί στη Λιοσίων 205
 
Info:
Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr , καταστημάτα Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54), Ευριπίδης, Syd Records (Πρωτογένους 11, Ψυρρή)