Ο ένας λέει πως δεν φορούσαν περούκες, ο άλλος πως φορούσαν

Ο ένας λέει πως δεν φορούσαν περούκες, ο άλλος πως φορούσαν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέχρι τώρα έχουμε τα εξής δεδομένα για τους δύο δημοσιογράφους που φέρονται να συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη για πλαστογραφία, την ώρα που παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι το Νίκο Παππά. Τον Δημήτρη Σουλτογιάννη (Star) και τον Θάνο Δημάδη (Alpha).

19 Σεπτεμβρίου 2016
Το κρατικό ΑΠΕ δίνει την είδηση χωρίς την παραμικρή, από μέρους του, αμφιβολία για την αλήθειά της: και ήταν μεταμφιεσμένοι, και συνελήφθησαν για πλαστογραφία. Οι δύο δημοσιογράφοι δίνουν τις δικές τους εκδοχές. Για τη μεταμφίεση ωστόσο διαφωνούν και μεταξύ τους. 
 
«Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τα περί μεταμφιέσεων και πλαστοπροσωπίας. Αν ένα καπέλο Τζόκει και γυαλιά ηλίου θεωρούνται μεταμφίεση τότε και στις απόκριες έτσι θα κυκλοφορώ» γράφει ο Δ.Σουλτογιάννης. Την ίδια ώρα όμως τον διαψεύδει ο Θ.Δημάδης: «Αν και τα γέλια ήταν μέχρι δακρύων κάθε φορά με τις περούκες» λέει και το επαναλαμβάνει πιο κάτω, «και εχθές μας κατάλαβαν γιατί προφανώς τώρα που ξαναβλέπω τη φωτογραφία η περούκα ήταν ό,τι πιο αποτυχημένο μπορούσα να είχα επιλέξει από στυλ και χρώμα». 
 
Με άλλα λόγια ο Δημήτρης Σουλτογιάννης «συλλαμβάνεται» ψευδόμενος. Τουλάχιστον γι' αυτό το θέμα. Υπάρχουν άλλωστε και οι φωτογραφίες. Να τον πιστέψουμε για τα υπόλοιπα, τι λέτε; 

Τώρα το αν είναι κακό ή θεμιτό ένας δημοσιογράφος να... μασκαρεύεται προκειμένου να βγάλει το ρεπορτάζ είναι μία άλλη κουβέντα και μπορούμε να το συζητήσουμε κάποια στιγμή. Πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι έχουν γίνει ακόμα και... πρόσφυγες προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους. Είναι το ίδιο; Τι να σας πω, φυσικά και όχι...
Επίσης, οι δύο Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν άλλα  κατά νου γι' αυτό και προσχωρούσαν σε παραγγελίες μέσα στο ξενοδοχείο, όπως λέγεται, στο λογαριασμό της αποστολής του Νίκου Παππά προκειμένου μετά να στήσουν μία ιστορία σπατάλης; Τι να σας πω και πάλι; Δεν ξέρω και δεν θα κάνουμε δίκην προθέσεων.
Ας μείνουμε στα γεγονότα και τις... περούκες.