Happy Birthday Big Nose Attack!

Happy Birthday Big Nose Attack!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι ωραίοι, είναι sexy και έγιναν μόλις  5 χρονών! Φέρνουν μια μπλουζιά από τα 60s και και τη ροκάρουν περίτεχνα με την κιθάρα του Boogieman να υποκρίνεται το μπάσο και τα drums του Little Tony να παίρνουν φωτιά. 

26 Σεπτεμβρίου 2016Της Ζωής Νικολάου
Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Κατσαρού

Είναι οι Big Nose Attack, τα αδέρφια από το Μπραχάμι, οι μεγαλύτερες μύτες της ελληνικής ροκ σκηνής, οι πιο γοητευτικοί λάτρεις πίτσας, η μοιραία συνάντηση του Muddy Waters και του Jimi Hendrix σε ελληνικό έδαφος.
 
Γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στο Αν, με φίλους εκλεκτούς και αναστάτωσαν το γνωστό υπόγειο για ένα Σαββατόβραδο που θα μείνει αλησμόνητο. Οι τύποι ζωγραφίζουν στα live τους και είναι από τις περιπτώσεις που το ζωντανό κερδίζει πολλά περισσότερα credits από το ηχογραφημένο. Θες το πλαστικό γιουκαλίλι με το κίτρινο μικροφωνάκι, θες η κιθάρα του Boogieman (δεν το επαναλαμβάνουμε τυχαία), θες τα μπουκωμένα vocals, θες το πόσο οι ίδιοι το απολαμβάνουν; Ίσως όλα αυτά μαζί. Εμφανίστηκαν πρώτα οι δυο τους για να μας παίξουν λίγο από κάθε δίσκο τους (τρεις στο σύνολο) και κυρίως από το 69, το οργασμικό 69. Σβήσαμε κεράκια και μετά ξεκίνησε η παρέλαση των φίλων- συνεργατών επί σκηνής.
 
Alex K από Last Drive στη φυσαρμόνικα, Δάνης από 1000mods κι ένα ριφάκι εμβόλιμο από Vidage, Θύμιος από Mr Highway Band για back to back αρπίσματα με τον Boogieman, Μπάμπης από Planet of Zeus με την Idra Kayne στο πλάι, Πάνος Τσεκουρας από Mani Deum με theremin, Bob από Black Hat Bones για ένα μπουζούκο-session, Crosseyed Billy για ένα από τα πιο τρελιάρικα N.I.B., Down Tempo από τον Rsn, Mickey Pantelous για λίγα ακόμα Blues, ρίμες από τον Γιάννη Μπιλίρη, ένα από τα κουστούμια των Wrinkled Suits, Kon πακέτο με το μπάσο του, Bad Slides Stam ή μαστρο-Σταμ, όπως προτιμάνε και οι Big Nose Attack, Πέτρος από τους ΠΡΟΦΙΛ και ο Bob από το παλιό σχήμα τους Coal No More, απ’ όταν το setlist τους διαρκούσε για καμιά 30ριά tracks!
 
Ωραίος ήχος στο Αν, πράγμα δύσκολο για τα τόσα που έγιναν στη σκηνή του και κόσμος που το γέμισε και σταδιακά «έσπαγε», αφήνοντας τους groupies στην ησυχία τους, να περιμένουν μέχρι την τελευταία νότα για μια.. υπογραφή! Ομολογουμένως ο τελευταίος δίσκος των Big Nose είναι το καλύτερο project τους και καθώς φαίνεται το μέλλον επιφυλάσσει ωραία πράγματα για όσους τους αγαπάμε αλλά και γι αυτούς που μπαίνουν τώρα στη «φάση».
Long live B.N.A. and may your blues rocking pizza keep feeding our appetite!