Απόψε πάμε Gagarin για τους Chickn

Απόψε πάμε Gagarin για τους Chickn
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γράψαμε για τους Chickn όταν τους είδαμε για πρώτη φορά στο επικό live των Budos Band ως opening act, όταν μας άφησαν άφωνους. Περιμέναμε να τους δούμε ως headliners από τότε και ήρθε η ώρα. Απόψε, παίζουν στο Gagarin.

24 Νοεμβρίου 2016
Αν σου αρέσει η ψυχεδελική ροκ και γκρουβάρεις απολαμβάνοντας κρουστά, είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι του χώρου που πρέπει να ακούσεις. Ο πρώτος και ομώνυμος δίσκος τους «Chickn» είναι γεγονός, και μάλιστα βγήκε σε βινύλιο από την Inner Ear με εξώφυλλο μια... αγελάδα. Άσχετα με τις προτιμήσεις τους στα ζώα της φάρμας, η αφορμή για το live τους είναι αυτός ο πολύ ιδιαίτερος δίσκος που σου δίνει την αίσθηση μιας άλλης εποχής και μιας άλλης διάστασης μιας και οι ίδιοι λένε ότι «η μουσική είναι παιχνίδι».
 
Μαζί τους θα είναι οι A Victim of Society και ο DJ Αδαμάντιος από Teranga Beat. Αν δεν έχετε βγάλει ακόμα εισιτήριο, σπεύσατε ταχέως! Η μεγαλύτερη υπόσχεση έρχεται δια στόματος Chickn: «Η φιλοδοξία που έχουμε για αυτό το live είναι να συμβεί κάτι που όσοι το δουν – και εμείς οι ίδιοι, να το θυμόμαστε για πολύ καιρό».
Ραντεβού εκεί!

Info
Gagarin 205 Live Music Space
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο 
 
Σημεία προπώλησης : viva.gr , τηλεφωνικά στο: 11876, Ευριπίδης, σε όλα τα καταστήματα Public, Seven spots, Reload και Syd Records (Πρωτογένους 11 Ψυρρή)