Που θα πάμε, τι θα κάνουμε τα βράδια, ποιους θα δούμε

Που θα πάμε, τι θα κάνουμε τα βράδια, ποιους θα δούμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έφτασε τελευταία στιγμή και δεν ξέρεις τι να κάνεις το τριήμερο των Χριστουγέννων; Το e-tetRadio δίνει κατευθυντήριες γραμμές για τους πολυάσχολους που δεν προλαβαίνουν να ενημερωθούν!

23 Δεκεμβρίου 2016
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2016
 
Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης της «Νοταρά 26» @ Gagarin 205 LIveMusicSpace
«Η Αλληλεγγύη έχει Στέγη»! Και φυσικά, δεν είναι μόνο μία, αλλά όταν μιλάμε για την «Νοταρά 26» τα πολλά λόγια περιττεύουν. Από τις 25 Νοεμβρίου του 15, πρόσφυγες, μετανάστες και αλληλέγγυοι δρουν και αλληλεπιδρούν προς βοήθεια αυτών που την έχουν ανάγκη. Αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες και τις φασιστικές επιθέσεις, δημιουργούν κατάλυμα με τροφή,νερό και ιατρική περίθαλψη σε αυτούς που παλεύουν για τα απαραίτητα, και συνεχίζουν έναν αγώνα που παραμένει επίκαιρος ακόμα κι αν σταμάτησε να είναι πρώτη είδηση στο κανάλι. Είναι εδώ, έρχονται ακόμα, αναζητούν βοήθεια και γι αυτό πρέπει να είσαι εκεί! Το εισιτήριο/κουπόνι αξίζει 5 ευρώ για το live στο Gagarin και είναι ντροπή να μην περάσεις.
Συμμετέχουν οι STRESS, ΑΡΝΑΚΙΑ, DUSTBOWL,MR. HIGHWAY BAND, ANFO, COYOTE’S ARROW, THE DISMISSERS, NARCOSIS, HYPNOTIC NAUSEA και οι TOXIC RABBITS. Παρασκευή απόγευμα, κατά τις 19:30!
Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30
Είσοδος/Kουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ
Σημεία διάθεσης κουπονιών:
• Κατάληψη Στέγης Προσφύγων/Μεταναστών ΝΟΤΑΡΑ 26 (καθημερινά 18:00 – 21:00)
• Gagarin 205 (την Πέμπτη 22/12 και την Παρασκευή 23/12, ώρες συναυλιών)
 
Sleepin Pillow @ Fuzz Live Music Club 
Έρχονται ξανά, από τη Θεσσαλονίκη να μας πουν το Black Sea και όχι μόνο!
Ανατολή και Δύση μαζί, σε ψυχεδελικούς ροκ ρυθμούς. Οι Sleepin Pillow θα είναι στο Fuzz μαζί με τους Stikο & Wag, τους DJs που μας πάνε βόλτα σε ανατολίτικα dub μονοπάτια όπως μόνο εκείνη ξέρουν!
Info:
Εισιτήρια προπωλούνται, προς 10 ευρώ (το ένα) και 18 ευρώ (τα δύο): τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Sevn Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 12 ευρώ.

Acid Baby Jesus @ AN club
Είναι αυτά τα τυπάκια που έκαναν τρία επιτυχημένα tour στην Αμερική, που έχουν ήδη δύο δίσκους στο ιστορικό τους και τον τρίτο τον κυκλοφορούν  μέσα στο 2017, που τους ακούς και δεν πιστεύεις ότι είναι Έλληνες, που δεν μπορείς να προφέρεις και εύκολα το Acid Baby Jesus και τους λες απλά ABJs! Και είναι αυτά τα τυπάκια που θα τρέξεις στον ΑΝ να τα ακούσεις γιατί η psych/punk/garage μουσική τους είναι πλέον διεθνές διαμάντι και θα γεμίσουν το γνωστό υπόγειο των Εξαρχείων με κάτι «διαφορετικό» από τα υπόλοιπα! Μαζί τους οι Hand & Leg (Slovenly) και οι Devamp Javu!
Info:
Πόρτες: 21:00
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10 ΕΥΡΩ
 
Xatzifrageta - the Band! @ Kyttaro Live Club
Ίσως για λόγους ταξικούς και όχι μόνο, το Κύτταρο είναι ήδη sold out! Πέρασαν τρία χρόνια από εκείνο το βράδυ έξω από το Senza στην Κολοκοτρώνη που δεν μπορούσες να περάσεις από την πολυκοσμία, αλλά ακόμα όταν τους ακούς θες παραλία και τα απαραίτητα τσιμπράκαλα για να πας στις Μπαχάμες, στην Αμοργό και στου Ντε λα φού. Είναι που ξέρουν το παγκάκι, γνωρίζουν τον περιπτερά, πίνουν την μπύρα από το κουτάκι και είναι από τα καλά παιδιά. Τα ξέρεις κι εσύ τα στιχάκια, ε; Πρόλαβες εισιτήριο;
 
Join Bells Party @360 Coctail Bar
Όπως ακριβώς το ακούς! Ο αγαπημένος Join Radio βάζει τα γιορτινά του και παρτάρει όπως μόνο αυτός ξέρει, από τη 13:00 το μεσημέρι μέχρι το πρωί της Παραμονής, στο 360Coctail Bar! Γλυκά, ποτά και σοκολατένιες σούπες θα σας περιμένουν, αγναντεύοντας την Αθήνα από ψηλά και χορεύοντας στα live DJ sets των παραγωγών του σταθμού, που ξέρουν τι σημαίνει «περνάω σούπερ»!
 

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12/2016
Και τι θα κάνουμε Παραμονή Χριστουγέννων;; Η Αθήνα έχει live και events για κάθε γούστο!

 Nightstalker 20 Years USE Album Anniversary
Θες να ακούσεις metal, να ξέρεις τους στίχους απέξω, να κουνήσεις την αφάνα σου ή τη φαλάκρα σου μέχρι να ζαλιστείς, να φωνάξεις ότι είσαι κι εσύ Children of the Sun και να πιεις μπύρα μέχρι να μην αντέχεις άλλο; Το Xmass Explode Fest του AN Club θα έχει φέτος τους Nightstalker και 20 χρόνια USE!
Info:
On stage:
9:50 SuperSoul
10:35 45Rats
11:25 Godsleep
12:30 Nightstalker (Official)
Doors open: 21:00 - Starts 21:30
Ticket 12 euro
 
 
Χαριτοδιπλωμένος Πωλίνα, Μπίγαλης στο Christmas 80s PARTY  @ KYTTARO Live Club 
Μήπως θες από την άλλη θες να χορέψεις 80s- 90s επιτυχίες και να νοσταλγήσεις και λίγο απόκριες ή παλιά καλοκαίρια; Το Κύτταρο κάνει  Christmas 80s Party με Χαριτοδιπλωμένο, Πωλίνα και Μπίγαλη! Lost in the night, τρέλες στις Σευχέλλες και μπλουζ από το Αιγαίο θα είναι στο μενού!
Info:
Πόρτες: 22.00 (Στις 31/12 οι πόρτες θα ανοίξουν στις 00.30)
Επικοινωνια- Κρατήσεις: 210 8224134 [email protected]
Εισιτήριο: 15€ (με ποτό) / Φιάλη- 120€
 
 
Xmas Live Party Show @ KOOKOO Live Music Bar
Αν κινηθείς κεντρικά και πίνεις τσίπουρα στο Γκάζι πάντως, η άλλη πρόταση είναι το πάρτι στο ΚΟΟΚΟΟ! Xmas Live Party Show με Klakaz επί σκηνής και το Στρατό Διασκέδασης (Chicago, All white) επί τω έργω, που υπόσχονται χορό και ποτά ως το πρωί!
Info: Kookoo Live Music Bar (Ιακχού 17, Γκάζι)
Είσοδος 5 ευρώ
τιμές: ποτό 7, μπυρα 4, κρασί 4
φιάλη 70, κρασί φιάλη 30