Και Jamiroquai και Michael Kiwanuka στο Release Festival αλλά εμείς θέλουμε τους Placebo

Και Jamiroquai και Michael Kiwanuka στο Release Festival αλλά εμείς θέλουμε τους Placebo
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα πρώτα ονόματα για το συναυλιακό καλοκαίρι του 2017 γίνονται γνωστά σιγά-σιγά - και πολύ άργησαν θα λέγαμε από τη στιγμή που ξέρουμε φυσικά το πρώτο όνομα για το καλοκαίρι του 2018 (το πρώτο παγκοσμίως!), τους Πυξ Λαξ.

17 Ιανουαρίου 2017
Ανακοινώθηκαν λοιπόν οι δύο πρώτοι για το Release Athens Festival, για το βράδυ του Σαββάτου της 17ης Ιουνίου, ο Jamiroquai και ο Michael Kiwanuka. Ο δεύτερος αποτελεί την έκπληξη του 2016 με το άλμπουμ του «Love & Hate» και τραγούδια ύμνους όπως τα Black Man In A White World και One More Night. Νομίζουμε πιο hot ευρωπαϊκό όνομα στο χώρο της soul δεν θα μπορούσαμε να δούμε.
 
Ο Jamiroquai (οι Jamiroquai) τώρα είναι από τα μεγάλα ονόματα του χώρου, κάπως ξεπερασμένος ίσως, εκτός και αν με το φετινό του άλμπουμ «Automaton» κάνει την έκπληξη. Έχει και επτά χρόνια να βγάλει δίσκο. Οι συναυλίες του πάντως αποτελούν κανονικό πάρτι.
 
Οι συγκρίσεις πάντως ανάμεσα στο Release και το Rockwave είναι συντριπτικές (για το πρώτο!). Ποιος δεν προτιμάει να πάει στη Μαλακάσα από το να τρέχει μέχρι το Φάληρο; Ποιος δεν θέλει να παρκάρει με το αυτοκίνητό του τρία χιλιόμετρα μακριά από το να φτάσει στο συναυλιακό χώρο με το τραμ; Ποιος δεν προτιμά να δει τους Placebo από τους Jamiroquai; (εντάξει αυτή η τελευταία ερώτηση είναι εντελώς άκυρη, πολύ περισσότεροι θέλουν τους Placebo φυσικά - δυστυχώς).