Γίνεται να είναι «ταυτόχρονα» σε ραδιόφωνο και τηλεόραση;

Γίνεται να είναι «ταυτόχρονα» σε ραδιόφωνο και τηλεόραση;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να ακούς την αγαπημένη σου εκπομπή στο ραδιόφωνο και την ίδια ώρα να βλέπεις τους συντελεστές της σε δύο διαφορετικά κανάλια.

14 Φεβρουαρίου 2017
Κάτι τέτοιο εξελίσσεται πλέον στα Παραπολιτικά 90.1, μετά την πρεμιέρα του νέου προγράμματος του σταθμού.. Το αποτέλεσμα από τις αλλαγές που έγιναν σε αυτό, ήταν η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Αθηναίδας Νέγκα να μετακινηθεί από το μεσημεριανό 3-5 στο απογευματινό 6-8, αντικαθιστώντας το (πολύ καλό, ειρήσθω εν παρόδω) δίωρο του Δημήτρη Γιαγτζόγλου.
 
Οι δύο παραγωγοί όμως, έχουν παρουσία και στην τηλεόραση. Και μάλιστα την ίδια ώρα σε αντίπαλα κανάλια! Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει το Deal στον Alpha από τις 6 ως τις 7, ενώ από χθες η Αθηναίδα Νέγκα είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Περρή στο Rodeo του ΣΚΑΪ, από τις 17.40 ως τις 18.50. Παίζουν δηλαδή ταυτόχρονα στους 90.1 και σε δύο τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.
 
Την πρώτη μέρα που τους ακούσαμε η ραδιοφωνική τους εκπομπή ήταν live, ενώ οι αντίστοιχες στην τηλεόραση προβάλλονται σε μαγνητοσκόπηση. Έναν διχασμό πάντως τον παθαίνουμε ως ακροατές. Αποτελεί λάθος προγραμματισμό δίχως άλλο.