«Καμμένοι» (και άλλοι) τέλος από τον Σπορ FM 94.6

«Καμμένοι» (και άλλοι) τέλος από τον Σπορ FM 94.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η εκπομπή που «ταξίδεψε» για χρόνια στα αθλητικά ραδιόφωνα έβαλε μια άνω τελεία.

20 Φεβρουαρίου 2017
Σας παρουσιάσαμε ΕΔΩ το νέο πρόγραμμα του Σπορ FM 94.6. Με πολλές αλλαγές και προσθήκες, όπως αυτή του Βαγγέλη Περρή στο πρωινό 7 με 10. Ο οποίος όμως αντικατέστησε ένα ιστορικό ραδιοφωνικό δίδυμο της πόλης.
 
Οι «Καμμένοι στο ζέσταμα» (8 με 10 το πρωί) αποτελούν παρελθόν από το πρόγραμμα του αθλητικού ραδιοσταθμού του Σκάι, από την προηγούμενη Δευτέρα. Αιτία, όπως εξηγεί σε ανάρτησή του στο facebook ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ένας εκ των συντελεστών της εκπομπής, μια δελεαστική πρόταση που του έγινε από άλλο ραδιόφωνο για άλλου είδους εκπομπή.



Ο Μάνος Σπανόπουλος ωστόσο παρέμεινε στο δυναμικό του Σπορ FM, καθώς μετακινήθηκε στο καθημερινό 2-3 το μεσημέρι παρέα με τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Το εν λόγω ντουέτο συνυπήρξε για χρόνια στους 89.2, στον Sentra 103.3 και εσχάτως στους 94.6, αντικαθιστώντας τους «Φουνταριστούς» Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο.
 
Μια ακόμα σημαντική αποχώρηση, πάλι από την πρωινή ζώνη, ήταν αυτή του Σάββα Λιβάνιου από το 10 με 12. Η εκπομπή «Αντεπίθεση» που έκανε από κοινού με τον Βασίλη Βέργη, είναι ουσιαστικά ένα διάδοχο σχήμα της «Φουλ Επίθεσης», που άλλαξε σύνθεση λόγω της αποχώρησης του Νίκου Ασημακόπουλου. Ο αντικαταστάτης του Σάββα Λιβάνιου είναι ο Βάιος Τσούτσικας.