Συναυλία όνειρο, η Roisin Murphy το Σάββατο στην Αθήνα

Συναυλία όνειρο, η Roisin Murphy το Σάββατο στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι ν αυτό που το λένε Roisin Murphy; Τραγουδίστρια ή fashion icon; Η φωνή των Moloko ή η Ιρλανδή «πριγκίπισσα του glam»; Η μελωδική χροιά στο Lip Service ή η ξανθιά σκακιέρα υπό τον ήχο synth στο Overpowered; Πριν καταλήξεις σε συμπέρασμα, έλα στο Gazi Music Hall το Σάββατο για να διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι!

23 Μαρτίου 2017
Ξεκίνησε από τους Moloko χαρίζοντάς μας hits που χορεύαμε (κι ακόμα δηλαδή το κάνουμε), και δεν έχασε καθόλου χρόνο για να ξεκινήσει τη solo πορεία της. Ας σκεφτεί κανείς ότι το Statues (Moloko) και το επίσημα πρώτο της Ruby Blue απείχαν μόλις δύο χρόνια! And she did it! Κέρδισε κοινό και ..«κριτές» κι έφτασε στο περσινό καλοκαιρινό Take her up to Monto, το οποίο χαίρει των ίδιων διθυραμβικών κριτικών.
Electronic, dance, art pop και όλα αυτά στη μορφή της Murphy που λατρεύει τα 60s και τις edgy εμφανίσεις. Δεν το χάνουμε με τίποτα! Ραντεβού εκεί!

Info: Εισιτήρια:  προπώληση στα 36 ευρώ (το ένα) και τα 66 ευρώ (τα δύο). Ταμείο στα 39 ευρώ.  Επίσης, διατίθεται πολύ περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, προς 45 ευρώ. Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt και το www.viva.gr
 
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.