Ήθελα να σου πω... οι Baby Guru κάνουν live στο Gagarin!

Ήθελα να σου πω... οι Baby Guru κάνουν live στο Gagarin!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Θυμάστε το νικητήριο Marilu του Jumping Fish; Ήταν η πρώτη εξωστρεφής κίνηση των Baby Guru και δημιουργήθηκε με το κοινό αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. 

28 Μαρτίου 2017
Έτσι, κάθε νέο τους album, που πάντα κρύβει μια δημιουργική κι επαγγελματική διαδικασία, είναι μια είδηση για την εγχώρια indie σκηνή, και τα live τους δεν τα χάνεις με τίποτα.
 
Την Πέμπτη, λοιπόν, που θα είναι μια τέτοια βραδιά, θα ανηφορίσουμε προς Gagarin για να ακούσουμε τον καινούριο τους δίσκο, τον «IV». Δεν είναι όπως τους έχουμε συνηθίσει, έχουν κάνει ένα βήμα... παραπάνω. Καταπιάνονται με πιο χαλαρές μελωδίες από τη μία και  φτιάχνουν funk που θυμίζει 70’s από την άλλη. Σ΄αυτά τα οχτώ tracks του IV στήνουν καινούργιες εικόνες, παράγουν πιο ώριμους ήχους, βγάζουν κάτι διαφορετικό χωρίς να ξεφεύγουν από την ιδιαιτερότητα που πάντα έχει η πολυπλοκότητα της μουσικής τους. 
 
 
Prins Obi, King Elephant , Sir Kosmiche και ο καινούριος της παρέας Kon Kon,παρουσιάζουν το album που ήδη συζητιέται και ακούγεται στα ερτζιανά –και όχι μόνο.  Ένα είναι το σίγουρο : από το τρυφερό Tell me what you ‘re made of μέχρι το ταξιδιάρικο Amarousion, το live της Πέμπτης είναι εμπειρία που χρειάζεται να ζήσεις. Μαζί τους θα είναι ο αγαπημένος μας Moa Bones. Θα σας δούμε εκεί!
 
Info: Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 8 ευρώ, ταμείο 10 ευρώ