Αυτό που σκέφτηκε και θα κάνει το καλοκαίρι ο Φοίβος μοιάζει μαγικό

Αυτό που σκέφτηκε και θα κάνει το καλοκαίρι ο Φοίβος μοιάζει μαγικό
Ακολουθήστε μας στο Google news

Βλέπαμε εδώ κι εβδομάδες τις αφίσες στην Αθήνα για μία... ταράτσα και αναρωτιόμασταν τι είναι. Δεν είχε άλλα στοιχεία μόνο πως «αυτό το καλοκαίρι…θα την κάνουμε ταράτσα!». Είχε και ωραία χρώματα, σε προκαλούσε. Και να που σήμερα αποκαλύφθηκε!  

02 Μαΐου 2017
Από 7 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη θα έχουμε την «Ταράτσα του Φοίβου». Του Δεληβοριά. Ενα ολοκαίνουργιο στέκι στο Γκάζι το οποίο, όπως διαβάζουμε, ο Φοίβος μεταμορφώνει σ’ ένα παιδικό του όνειρο. Ένα «αναψυκτήριο» στη μέση της Αθήνας, ένα μουσικοθεατρικό θέαμα ποικιλιών, μια «Μάντρα» του Αττίκ εν έτει 2017. Και το οργανώνουν το στέκι μαζί με τον Σπύρο Γραμμένο (τον καλύτερο συνοδοιπόρο βρήκε).
 
Και θα έχουν καλεσμένους από τη μουσική, το θέατρο και το stand up comedy που θα αλλάζουν κάθε εβδομάδα! Δείτε το πρόγραμμα:
 
7-8/6: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ-ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ-ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ
14-15/6: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ
21-22/6: ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ- ΒΥΡΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
28-29/6: ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ
 
Σε αναγκάζουν δηλαδή, χωρίς υπερβολή, να είσαι κάθε εβδομάδα εκεί. 

 
Και διοργανώνουν και εβδομαδιαίους αγώνες νέων δημιουργών με καινούργια τραγούδια που το ονομάζουν ευφυώς «Ζαρντινιέρα Academy». Όσοι νέοι συνθέτες-τραγουδοποιοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να στείλουν ως τις 17 Μαΐου το τραγούδι τους σε mp3 μαζί με το βιογραφικό τους. στο [email protected] Θα επιλεγούν τα 24 καλύτερα τραγούδια ή συνθέσεις και σε κάθε διήμερο της «Ταράτσας» θα διαγωνίζονται από δύο δημιουργοί.
Την τελευταία βραδιά οι 12 νικητές θα κλείσουν τη σεζόν  με έναν μεγάλο αγώνα σε μια μουσική γιορτή. Οι τρεις πρώτοι θα βραβευτούν μεταξύ άλλων και με άμεση κυκλοφορία και ραδιοφωνικές μεταδόσεις του τραγουδιού τους.