Έτοιμοι για Release Athens, βρε; Καλό συναυλιακό καλοκαίρι να έχουμε

Έτοιμοι για Release Athens, βρε; Καλό συναυλιακό καλοκαίρι να έχουμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήρθε η ώρα! Όσοι δεν αγοράσατε τα μαγικά τικέτα σας, μην αργείτε! Και για την πρόληψη... ανησυχιών μετά τις περσινές προσφορές της τελευταίας στιγμής, εισιτήρια στη μισή τιμή και τα τοιαύτα, μην σκιάζεστε! 

02 Ιουνίου 2017
Φέτος, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής του Release,  «δεν θα υπάρξουν μειωμένες τιμές ή δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός»
 
Έτσι, τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης και στα www.releaseathens.gr και www.viva.gr θα βρείτε τα εισιτήρια στις ακόλουθες τιμές:
43 ευρώ (μονό εισιτήριο)
80 ευρώ (διπλό εισιτήριο)
110 ευρώ (τριήμερο εισιτήριο)
Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 50 ευρώ.
 
Έχουμε και λέμε, λοιπόν! Οι πόρτες θα ανοίγουν στις 17:00, εκεί στην ηλιόλουστη Πλατεία Νερού που δε φοβάται ούτε καύσωνες αλλά ούτε και βροχές, όπως αποδείχτηκε πέρυσι. Δεν θα ξεχάσουμε..
 

1. Το gig της χρονιάς, τους Sigur Ros! Αυτή την υπερφυσική σύμπτωση των αστραπών πάνω από ένα stage που έσταζε απόκοσμα ηχοχρώματα, κατευθείαν από Ισλανδία!
2. Το μεγάλο fοul  της παραγωγής, το «ένα συν ένα» των εισιτηρίων, που ξενέρωσε αυτούς που έτρεξαν για τα early birds και τσάκισαν την έννοια «προπώληση».
3. Τη μουσική έκπληξη του Release, τους υπέροχους Daughter με την Elena Tonra και τη μαγευτική τους performance.
4. Την ένωση shoegaze και  rock, την 3η μέρα του Release, όπου απολαύσαμε BJM και PJ Harvey στο ίδιο stage!
5. Εκείνο το απόγευμα που ιδρωκοπήσαμε για να ακούσουμε Chinese Man, με ντάλα ήλιο!
6. Τους Scott Bradlee's Postmodern Jukebox, από το ίδιο βράδυ. Αυτό. Μόνο το όνομά τους.
7. Το cover του Serbian Cocek των A Hawk and a Hacksaw από τους Beirut.
8.
Την Πλατεία Νερού, ως τον πιο ωραίο και άνετο συναυλιακό χώρο της Αθήνας που είχε τόσο κόσμο όσο έπρεπε για να ακούμε όλοι και να μην στριμωχνόμαστε στο FOH.
9.  Την εξαιρετική διοργάνωση από την αρχή μέχρι το τέλος. 
10. Τα εγχώρια διαμαντάκια που γέμιζαν το stage νωρίς τα απογεύματα, κόντρα στον ήλιο : Moa Bones, Irene Skylakaki, GAD, RSN, Noise Figures, Slowdive, Afformance και Theodore!


Και μιλώντας φέτος για great expectations, αναμένουμε να δούμε:
1. Απόψε, Roykssop (για πρώτη φορά! update: Λάθος, 2η φορά), Moderat (για δεύτερη επίσης), Larry Gas, The Rattler Proxy, Etten!
2. 16 Ιουνίου: Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray, Chinese Basement!
3. 17 Ιουνίου: Jamiroquai, Michael Kiwanuka, Wax Tailor, Στεllα, The Blue Square!

Οι ώρες εμφάνισης απόψε:
17.40 / Etten
18.30 / The Rattler Proxy
19.30 / Larry Gus
21.00 / Moderat
23.00 /  Röyksopp

Και για να τα πούμε κι έτσι ρομαντικά, όπως μας αρέσει, η μουσική ενσταλάζει στους ανθρώπους τον πόθο για όσα τους λείπουν, τον πόθο για το ωραίο, για το καλό, για την τελειότητα, για την ευτυχία, για τη λύτρωση. Κάθε συναυλία είναι κι ένα ταξίδι, οπότε μην χάνετε τα live που χαρίζουν αυτό που λείπει από τη συνήθεια της ρουτίνας. Ραντεβού στην Πλατεία Νερού!