Τι άλλο μας περιμένει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και οι Πυξ Λαξ βγάζουν δίσκο

Τι άλλο μας περιμένει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και οι Πυξ Λαξ βγάζουν δίσκο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν μας έφτανε ο καύσωνας, μάθαμε πως οι εναπομείναντες Πυξ Λαξ βγάζουν και καινούργιο δίσκο. Δεν μας έφτανε η (τελευταία των τελευταίων) συναυλία του (επόμενου, όχι αυτού!) καλοκαιριού για το συγκρότημα με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες σε διαλύσεις, τώρα θα έχουμε και καινούργια τραγούδια να ακούσουμε. Οι 45 βαθμοί μοιάζουν όαση πια.

03 Ιουλίου 2017
«Ένα όνομα που έγινε σύνθημα, ένα σύνθημα που έγινε θρύλος» λέει το δελτίο τύπου της Panik Records και γι' αυτό στις υπογραφές των συμβολαίων, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, παρευρέθηκε σύσσωμη η δισκογραφική εταιρία. «Μία διάλυση που έγινε ανακοίνωση, μία ανακοίνωση που έγινε επανασύνδεση»

Πλάκα-πλάκα η Panik που είναι δραστήρια και καλή δισκογραφική, μοιάζει ικανή να μας τους παρουσιάσει τους Πυξ Λαξ ως τις νέες Melisses και να την πιστέψουμε κιόλας.
 
Πλιάτσικας και Στόκας ξανασμίγουν μετά από 14 χρόνια από το τελευταίο τους άλμπουμ ως Πυξ Λαξ και αυτό ακούγεται για κάποιους έως και απειλητικό. Γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια και ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2018 (έχουμε... καιρό, μη φεύγετε, περιμένετε). 
 
Η συναυλία θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 12 Ιουλίου 2018. Οπως μας έλεγε ο ίδιος (αγαπάμε) ο Φίλιππος Πλιάτσικας -από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, πέρυσι το live (!)-  δίνει καθημερινά κάποια δεκάδες εισιτήρια. Πάμε για νέο sold out καθώς φαίνεται.

Ευτυχώς δρόσισε...


Στη φωτογραφία Φίλιππος Πλιάτσικας, Γιώργος Αρσενάκος (ο εγκέφαλος της Panik και κύριος... υπεύθυνος για τη μεγάλη της επιτυχία) και Μπάμπης Στόκας (ο οποίος μετά από 36 χρόνια μειδίασε λίγο).