Τα έκλεισαν τα ραδιόφωνα και έφυγαν όλοι τους

Τα έκλεισαν τα ραδιόφωνα και έφυγαν όλοι τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ελάχιστοι μουσικοί ραδιοσταθμοί λειτουργούσαν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, η συντριπτική τους πλειοψηφία κατέβασε ρολά από την προηγούμενη Παρασκευή 28 Ιουλίου.

04 Αυγούστου 2017
Ποιοι έμειναν πίσω να φυλάνε ραδιοφωνικές Θερμοπύλες; Τα τρία ραδιόφωνα της Frontstage (Εν Λευκώ 87.7, Red 96.3 και Hit 88.9), o Μελωδία 99.2 και ο Atlantis 105.2. Εννοείται και η ΕΡΑ πως λειτουργεί κανονικά Αν δεν κάνουμε κάποιο φρικτό λάθος, όλα τα υπόλοιπα μουσικά ραδιόφωνα της Αττικής παίζουν κονσέρβα μουσική και θα συνεχίσουν έτσι μέχρι τον Σεπτέμβριο. Εφτιαξαν το playlist τον Ιούλιο και την κοπάνησαν. Από τη Δευτέρα μάλιστα δεν θα υπάρχει ψυχή. Ελλειψη σεβασμού απέναντι στους ακροατές είναι αυτό, στους ακροατές τους που παραμένουν στην Αθήνα και θα ήθελαν να είχαν παρέα το αγαπημένο τους ραδιόφωνο έστω και σε πιο χαλαρή φάση. Πολύ πιο τίμιος με το κοινό του ο Εν Λευκώ 87.7 π.χ. που θα κάνει διακοπές τριών εβδομάδων και όχι δύο μηνών...
 
Υπάρχει και κάτι σημαντικό βέβαια που δεν πρέπει να λησμονούμε: τα περισσότερα ραδιόφωνα δεν έχουν στο μισθολόγιο τους παραγωγούς αλλά τους πληρώνουν με μπλοκάκι. Οπότε οι 12 μήνες γίνονται 10 και γλιτώνουν οι ιδιοκτήτες κάποια ψίχουλα που δίνουν ούτως ή άλλως για μισθό.