Στον αέρα ο Βήμα 99.5 αλλά από τους τεχνικούς, όχι την ιδιοκτησία του

Στον αέρα ο Βήμα 99.5 αλλά από τους τεχνικούς, όχι την ιδιοκτησία του
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έπειτα από 4 μέρες απόλυτης σιγής. Μόνο μουσική παίζει όμως και δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς.

25 Σεπτεμβρίου 2017
Από χθες λοιπόν ο Βήμα 99.5 εκπέμπει και πάλι έπειτα από τις προσπάθειες που κατέβαλλαν οι τεχνικοί του. Όχι όμως από τις κανονικές του εγκαταστάσεις στη Μιχαλακοπούλου, αλλά από διαφορετικό σημείο παίζοντας μόνο μουσική, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο της ανάκλησης της άδειάς του. Από την πλευρά Μαρινάκη δόθηκε υπόσχεση για την επαναφορά της ηλεκτροδότησης στα στούντιο του Βήμα FM αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτε. Ούτε καν πετρέλαιο για τη γεννήτρια
 
Όσο για το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, στην τριμερή συνάντηση που έγινε προ εβδομάδας στο υπουργείο Εργασίας, ο εκπρόσωπος της Alter Ego Γιώργος Δήμας, τους πρότεινε να βρουν τρόπο ώστε να πληρωθεί ο κόσμος χωρίς όμως η πλευρά Μαρινάκη να αναλάβει εξ' αιτίας αυτού τα όποια βάρη. Όπως ανακοίνωσε η ΕΤΕΡ, μέσω του νομικού της συμβούλου ανέλαβε την πρωτοβουλία για την εξεύρεση λύσης και, τελικά, τη βρήκε. Την κοινοποίησε μάλιστα την πρότασή της στο ΔΣ της μεγαλομετόχου εταιρείας του σταθμού, την περασμένη Παρασκευή. Ο χρονικός ορίζοντας που έθεσαν οι εργαζόμενοι για την τήρηση των δεσμεύσεων της εργοδοτικής πλευράς, είναι η εβδομάδα που διανύουμε. Προς το παρόν, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
 
Στο παρακάτω βίντεο που ανέβασε η ΕΤΕΡ στο YouTube, φαίνεται περισσότερο η εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων του Βήμα 99.5, ειδικά μετά τη διακοπή ρεύματος.