Θα ακούει ο Μαστοράκης τον Red 96.3 και θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο

Θα ακούει ο Μαστοράκης τον Red 96.3 και θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τόσο Oldies FM στο playlist του ο Red FM που κάνει το Radio Gold με τις χρυσές επιτυχίες να μοιάζει με ραδιόφωνο για εφήβους. 

28 Σεπτεμβρίου 2017
Δείτε ΕΔΩ το Top 20 του πρώτου σε ακροαματικότητα μουσικού ραδιοσταθμού της Αττικής για την προηγούμενη εβδομάδα. Πήξαμε στο ρετρό και στα τραγούδια από το παρελθόν. Ενδεικτικά. Το Angie των Stones κυκλοφόρησε το 1973, το Rock Sugar το 79, το Electricity των O.M.D. το 1979, το Sing των Travis το 2001, το Gimme Selter το 1969 κ.ο.κ. Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε από ποιες δεκαετίες προέρχονται τα τραγούδια του Top 20.

Δεκαετία 60 1 τραγούδι
Δεκαετία 70  6 τραγούδια
Δεκαετία 80  2 τραγούδια
Δεκαετία 90  2 τραγούδια
Δεκαετία 00  6 τραγούδια
Δεκαετία 10  3 τραγούδια
Και ειδικά από το 2017 δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι μέσα στο Top 20. Εχει πεθάνει ροκ σήμερα, θα αναρωτηθείτε και γι' αυτό καταφεύγουν στο παρελθόν; Τρία σπουδαία ονόματα πήγαν στο Νο 1 της Αμερικής μόνο τον τελευταίο μήνα. Queens Of The Stone Age, Foo Fighters και τώρα οι Killers. Τρία συγκροτήματα με παγκόσμια απήχηση που δεν παίζονται καν στο ελληνικό, ροκ, ραδιόφωνο. Όταν έχεις τους Scorpions και μάλιστα back to back, τι να πουν οι Foo Fighters;
 
Φταίει ο Red 96.3 για τα πεπαλαιωμένα υλικά που μας παρουσιάζει; Η εύκολη απάντηση θα ήταν «ναι». Η πραγματική όμως είναι «όχι», ειδικά από τη στιγμή που ο ραδιοσταθμός πήγε στο Νο 1. Αυτά θέλει ο κόσμος, αυτά παίζουν. Και καλά κάνουν. Περαστικά μας. 

Αύριο θα δούμε το playlist του πρώτου ποπ ραδιοσταθμού της πόλης, του Athens DeeJay 95.2 γιατί στην περίπτωσή του τα πράγματα παρουσιάζονται εντελώς διαφορετικά