Τελικά ποιος ραδιοσταθμός είναι ο... πατέρας του Michael Kiwanuka;

Τελικά ποιος ραδιοσταθμός είναι ο... πατέρας του Michael Kiwanuka;
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τον Michael Kiwanuka τον έκανε γνωστό στη χώρα μας δίχως αμφιβολία ο Pepper 96,6» γράψαμε μετά τη συναυλία του Εγγλέζου τραγουδιστή στο Gazzi Music Hall και το σχόλιο άναψε φωτιές. 

13 Οκτωβρίου 2017
Καλό αυτό γιατί μας αρέσουν οι συζητήσεις περί μουσικής και ραδιοφώνου, οι κουβέντες περί καλλιτεχνών και συναυλιών. Και συνεχίζαμε: «Λογικά ήταν πρώτος ο Pepper 96,6 που τον έβαλε στο playlist του, αλλά και έτσι να μην είναι, τον υποστήριξε όσο κανένας άλλος με πολλές μεταδόσεις. Τον...υιοθέτησε» (διαβάστε το ΕΔΩ). Ερχονται λοιπόν τα παιδιά από τον Εν Λευκώ 87.7 και σημειώνουν πως έπαιξαν και αυτά με τη σειρά τους πολύ Michael Kiwanuka: «Τα στοιχεία που αφορούν στην αναπαραγωγή των κομματιών του -πίσω, μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2016- δείχνουν ότι ο Pepper έχει στηρίξει πράγματι τον Michael με 274 αναπαραγωγές κομματιών του! Ωστόσο, η πλήρης εικόνα δείχνει ότι ο En Lefko στο ίδιο διάστημα έχει 346 αναπαραγωγές, την ίδια στιγμή που ο Kosmos έχει 103 και ο KISS καμία (τουλάχιστον μέχρι τις 4 Οκτωβρίου)» μας γράφουν. Από τις πολύ καλές περιπτώσεις ο Εν Λευκώ 87.7 δίχως αμφιβολία (στη φωτογραφία η Εύα Μπουντούρη από το team των παραγωγών). Και αυτή η ευγενής... άμιλλα μεταξύ «παράλληλων» ραδιοσταθμών μόνο καλό κάνει σε εμάς τους ακροατές.

Φυσικά και παίζει-έπαιζε πολύ Michael Kiwanuka το ραδιόφωνο της Frontstage. Δεν χρειάζονταν τα στοιχεία του Media Inspector για να το διαπιστώσουμε, τον ακούμε και ξέρουμε. Έχει μία διαφορά βέβαια με αυτό που γράψαμε εμείς, μια και αναφερθήκαμε στο ποιος έβγαλε και σύστησε τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη στο κοινό. 
 
Αλλά, ούτως ή άλλως, στους 87.7 δεν πρόκειται να ακούσεις κακή μουσική. Τέσσερα κομμάτια στη σειρά πετύχαμε σήμερα το πρωί και αποδεικνύεται του λόγου το αληθές: Johnny Cash «Personal Jesus», Dan Auerbach «Cherrybomb», Moby «Find my Baby» και Marvin Gaye «Inner City Blues». Ενα προς ένα, όλα τους άκρως ενδιαφέροντα

Δείτε ΕΔΩ πόσο Michael Kiwanuka έπαιξαν τα ραδιόφωνα την εβδομάδα πριν τη συναυλία του.