Αξίζει να ακούσετε τους StarWound με το θεατράλε cabaret-jazzy lounge rock στυλ τους

Αξίζει να ακούσετε τους StarWound με το θεατράλε cabaret-jazzy lounge rock στυλ τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ένα διαφορετικό σε ύφος τραγούδι και με τη συμμετοχή της Ελληνίδας μεσόφωνου Alexandra Gravas, επιστρέφουν οι StarWound, δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους «Miles to Walk».

19 Οκτωβρίου 2017
Το τραγούδι λέγεται «Mirror» και αποτελεί προπομπό του νέου τους άλμπουμ. Η συνεργασία με την Αλεξάνδρα Γκράβας προέκυψε όταν ο Πέτρος Μπούρας και η Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, ο πιανίστας και η τραγουδίστρια των StarWound, συναντήθηκαν στις Βρυξέλλες με τη σπουδαία κυρία του συμφωνικού τραγουδιού, στη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «12 Ωρες για την Ελλάδα». Υπήρξε όπως θα ακούσετε κι εσείς παρακάτω, καλή χημεία. 
 

Το Μάρτιο του 2017 η μπάντα έκανε το πρώτο της ευρωπαϊκό tour, δίνοντας συναυλίες στο Λουξεμβούργο, στο Ρότερνταμ, στις Βρυξέλλες, στη Λουβαίν, στη Λιέγη και την Αμβέρσα, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο. Τις μέρες που ακολουθούν, οι StarWound θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους περιοδεία στην Ελβετία, με εμφανίσεις στη Λωζάννη, στο Βεβέ, στην Λουκέρνη, στη Ζυρίχη και τη Βέρνη. 
 
Κάτι έχουν τα παιδιά, κάτι καλό, πολύ καλό. Περιμένουμε να τους δούμε και στην Αθήνα.