Το μαγικό ταξίδι της Αφροδίτης Σημίτη

Το μαγικό ταξίδι της Αφροδίτης Σημίτη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάθισε η Αφροδίτη, το έστησε το ραδιοφωνάκι της, το κράτησε ζωντανό κάτω από αντιξοότητες, το πάλεψε και τώρα επιβραβεύεται: το Join Radio μπαίνει στη Liquid Media και μεγαλώνει. Μεγαλώνει πολύ. 

27 Οκτωβρίου 2017
«Το πρώτο της ραδιόφωνο, υποδέχεται στην ομάδα της η Liquid Media, προσθέτοντας στο portfolio της ένα ακόμη μέσο, συμπληρώνοντας την γκάμα των προϊόντων της», αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της, Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γενικός Διευθυντής της, Τάκης Γεωργόπουλος: «Καλωσορίζουμε το Join Radio. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς η οικογένεια της Liquid αυξάνεται με άκρως επιτυχημένες συνεργασίες όπως αυτή με την Αφροδίτη Σημίτη». Ενώ και η ίδια η Αφροδίτη είναι πολύ χαρούμενη: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερη εξέλιξη για αυτό το project που ξεκίνησε σαν μια τρέλα, αγαπήθηκε, έγινε μέρος της καθημερινότητας μας και δημιούργησε μία ανήσυχη παρέα που όλο μεγαλώνει».
 
Το Join Radio θα αναπτυχθεί πολύ τώρα που θα έχει τα μέσα και τις δυνατότητες. Η Αφροδίτη γνωρίζει τη δουλειά άλλωστε. Μην ξεχνάτε μάλιστα πως σε λίγο θα έχουμε και τις ραδιοφωνικές άδειες. Και τις ψηφιακές. Μιλούσα χθες με τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας κι Ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο και με διαβεβαίωσε πως μέσα στο Νοέμβρη θα είναι έτοιμο το σχετικό νομοσχέδιο με τους νέους ραδιοφωνικούς χάρτες. Οπότε δεν αποκλείεται σύντομα να το δούμε και στα FM το web radio. 
 
«Εχω κάνει όλες τις δουλειές στο Join Radio, εννοείται και σφουγγάρισμα» μου είπε η Αφροδίτη και θυμήθηκα μία ιστορία με τον ιδιοκτήτη ενός φημισμένου ρέστοραντ στην Ιταλία, από τα πλέον πανάκριβα, με τρία αστέρια Μισελέν στο παλμαρέ του, τριάστερο. Ο ιδιοκτήτης του λοιπόν δούλευε κι αυτός στο μαγαζί, χωρίς να το(ν) γνωρίζουν οι πελάτες. Τι έκανε; Ήταν το... παιδί που μάζευε τα ψίχουλα στα τραπέζια, που γέμιζε τα ποτήρια με νερό και άλλαζε τα τασάκια
 
Η Αφροδίτη Σημίτη και η ομάδα της είναι το Join Radio, από το Α έως το Ω. Δικό τους δημιούργημα 100% (ήταν και η Αννα Αναστασίου μέχρι κάποιο σημείο). Και κάνουν από μόνοι τους, εκεί, όλες τις δουλειές. Η επιμονή της Αφροδίτης τα τελευταία πέντε χρόνια μας δείχνει το δρόμο. Τα ζω (πέντε χρόνια πάλι!) και στην Εφημερίδα των Συντακτών. Το ταξίδι είναι μαγικό.