Η Eurobank δέσμευσε τους λογαριασμούς της ΑΕΠΙ

Η Eurobank δέσμευσε τους λογαριασμούς της ΑΕΠΙ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Περισσότερες από 400 πλέον οι υπογραφές Δημιουργών (από όλα σχεδόν τα είδη του ελληνικού τραγουδιού) υπέρ του σχηματισμού ενός νέου οργανισμού αντί της ΑΕΠΙ.

20 Δεκεμβρίου 2017
Σήμερα είχαμε και τη συνέλευση του σωματείου ΑΣΜΑ 450+, με τη συμμετοχή του σωματείου ΥΠΕΡΒΑΣΗ και τη παρουσία περίπου 200 ατόμων στο Passport-Κεραμεικός. «Οι δημιουργοί έχασαν ήδη δύο διανομές, η EUROBANK έχει δεσμεύσει τους λογαριασμούς της ΑΕΠΙ καθιστώντας την ουσιαστικά υπό πτώχευση, η ώρα μηδέν έχει φτάσει και η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της» λέει το ΑΣΜΑ 450+. «Ζητάμε τη στήριξη στη δημιουργία νέου εισπρακτικού οργανισμού. Η πολιτεία -και η σημερινή κυβέρνηση επίσης- έχουν πλήρη εικόνα των διαστάσεων της καταστροφής και αν δεν πάρουν την ιστορική απόφαση, θα βρεθούν υπόλογες απέναντι στον κόσμο του ελληνικού τραγουδιού και υπεύθυνες για την πλήρη απορρύθμιση της αγοράς».
 
Αύριο εκπρόσωποι των Δημιουργών θα πάνε για μία ακόμα φορά στο Μέγαρο Μαξίμου να πουν για μία ακόμα φορά τα ίδια στην κυβέρνηση που θα τους ακούσει για μία ακόμα φορά και θα συσκεφθεί για να δει τι θα κάνει.