Μουσικά Χριστούγεννα (για μια ακόμα χρονιά) με Pepper 96.6 και Best 92.6

Μουσικά Χριστούγεννα (για μια ακόμα χρονιά) με Pepper 96.6 και Best 92.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα σχεδόν τα ραδιόφωνα της πόλης, είτε μουσικά είτε ειδησεογραφικά, αυτές τις γιορτινές μέρες εξωτερικεύονται λίγο περισσότερο και τις περνούν (κυριολεκτικά) παρέα με τους ακροατές τους.

21 Δεκεμβρίου 2017
Για παράδειγμα ο Pepper 96.6 και ο Best 92.6, τα Χριστουγεννιάτικα πάρτι των οποίων -μαζί με εκείνα του Εν Λευκώ 87.7- έχουν γίνει θεσμός στην γιορτινή Αθήνα. 
 
Σήμερα, κι από τις 9 το βράδυ μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όλοι οι παραγωγοί του Pepper 96.6 θα αναλάβουν τα decks του Gazarte. Μαζί τους στο live stage οι Jaguar Bombs, οι Painted Black, οι Wedding Singers και ο George Zervos, ενώ στο theater stage θα είναι ο Γιώργος Χατζηπαύλου. Special guests ο Δάκης με τον Monsieur Minimal, η Παυλίνα Βουλγαράκη, η Κατερίνα Ντούσκα, ο Μάρκος Κούμαρης, η Μαρίνα Σάττι, η Μαριέττα Φαφούτη, η Νάντια Κοντογεώργη και η Kid Moxie. Προπώληση στα 8 ευρώ μέσω του viva.gr και στο ταμείο 10 ευρώ.
 
Παραμένοντας στο Γκάζι, και συγκεκριμένα στο Gazi Music Hall, αύριο στις 22 Δεκεμβρίου θα δώσουν τη δική τους μουσική παράσταση όλοι οι παραγωγοί του Best 92.6. Οι συνολικά 14 DJ's του θα παίζουν μουσικές από τις 9 το βράδυ, οπότε και ανοίγουν οι πόρτες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Προπώληση στα 8 ευρώ με ποτό από το viva.gr, και στο ταμείο 10 ευρώ επίσης με ποτό.
 
Μουσικές και events για κάθε γούστο, ειδικά αν είστε του πιο «εναλλακτικού» ρεπερτορίου.