Τα 5 χειρότερα άλμπουμ του 2017

Τα 5 χειρότερα άλμπουμ του 2017
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δίπλα στις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς βρήκαμε απείρως πιο συναρπαστικό να βάλουμε μία λίστα με τα χειρότερα (της χρονιάς). Ό,τι τραγικότερο ακούσαμε μέσα στο 2017. Από ονόματα μεγάλα εννοείται, ονόματα γνωστά και διάσημα. 

26 Δεκεμβρίου 2017
Ωραία ιδέα είναι να ετοιμάσουμε και μία λίστα με τα 10 πιο άγνωστα ονόματα της χρονιάς ώστε να σας καταπλήξουμε. Καλλιτέχνες που μόνο εμείς ανακαλύψαμε και τους οποίους φυσικά και ΔΕΝ γ ν ω ρ ι ζ ε τ ε. Το κάνουν πολλοί άλλωστε στη χώρα μας, γιατί δηλαδή όχι κι εμείς...

1) Bjork - Utopia
Προφανώς το κάνει επίτηδες για να μας εκνευρίσει ή να μας διασκεδάσει (διαλέξτε εσείς)...

2) Beck - Colors
Ηδη έχουν αναφερθεί τρεις νεκροί. Πέθαναν από πλήξη και βαρεμάρα ακούγοντας το Colors. Ευτυχώς η ακρόαση δεν συνδυάστηκε με προηγούμενες δουλειές του, γιατί θα μιλούσαμε για επιδημία. Να προστατευθεί ο πληθυσμός.  

3) Courtney Barnett, Kurt Vile - Lotta Sea Lice
Να κλαίει σαν ψιλή βροχή ένας μόνος το αντέχεις, ο Kurt Vile με την κιθάρα του π.χ., όπως τότε στο Gagarin. Αλλά να κλαίνε δύο μαζί, γοερά, είναι βασανιστήριο. Είπαμε, καταργήθηκε η θανατική ποινή αλλά και αυτό σαν να προσομοιάζει λίγο. 

4) Sampha - Process
Εντάξει το άλμπουμ δεν είναι και για τα χειρότερα της χρονιάς, μάλλον αδιάφορο θα το έλεγα βασικά. Αλλά επειδή διασκεδάζω με τις προσπάθειες των Εγγλέζων στη μαύρη μουσική, σκέφτηκα να τον συμπεριλάβουμε εδώ. Στη θέση του Sampha μπορείτε να βάλετε και τον Stormzy, κανένα πρόβλημα.

5) Liam Gallagher – As You Were
Οχι πως περίμενα κάτι διαφορετικό εδώ που τα λέμε...

Zola Jesus, Fleet Foxes και Lana Del Rey δεν έβγαλαν τα χειρότερα άλμπουμ της χρονιάς, αλλά μας πρόσφεραν τέτοια απογοήτευση ώστε να μην μπορούμε να τους παραλείψουμε.