Είδε φως το ΤΕΒΕ και μπήκε στους συνεταιριστές του (θεός συγχωρέστο) Nitro 102.5

Είδε φως το ΤΕΒΕ και μπήκε στους συνεταιριστές του (θεός συγχωρέστο) Nitro 102.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μία οφειλή που βαρύνει εξ ολοκλήρου τους πρώην μετόχους και συνδιαχειριστές της εταιρίας του... αυτοδιαχειριζόμενου σταθμού, (ίσως και να) δημιουργήσει ορισμένα ζητήματα στη λειτουργία του Athens Voice 102.5.

27 Δεκεμβρίου 2017
Μην ξεχνάμε πως ο Athens Voice 102.5 λειτουργεί με την άδεια του Nitro 102.5. Η (αυτο)διαχείριση λοιπόν προσφέρει μεν δικαιώματα στον κόσμο αλλά φέρνει και υποχρεώσεις. Ξαφνικά λοιπόν, πριν από λίγες εβδομάδες, «έσκασε» μία οφειλή στους διαχειριστές του Nitro 102.5 από το ΤΕΒΕ ύψους, για τον καθένα, από 5.600 έως 5.800 ευρώ. Κάποιοι εξ αυτών την τακτοποίησαν ήδη, κάποιοι όμως όχι. Άλλοι πιθανότατα να περιμένουν τις 120 δόσεις (ψηφίζεται αυτή την εβδομάδα), άλλοι ίσως να την αφήσουν να μείνει έτσι μέχρι να βρουν τι θα κάνουν (αν κάνουν).
 
Αυτή η οφειλή ωστόσο δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία της εταιρίας όσον αφορά τις απαραίτητες ενημερότητες (ασφαλιστικές κτλ) προκειμένου να κινηθεί σε εμπορικό επίπεδο. Το θέμα είναι ποιος καίγεται και τσουρουφλίζεται από μία τέτοια καθυστέρηση; Αυτός επομένως θα είναι που πρέπει να βρει λύση. Να πληρώσει με άλλα λόγια...  

Στη φωτογραφία ένας υπάλληλος του ΤΕΒΕ ακούει κρυφά Nitro 102.5 και Athens Voice 102.5.