Δώσαμε κι εμείς τις Χρυσές Σφαίρες του ειδησεογραφικού ραδιοφώνου

Δώσαμε κι εμείς τις Χρυσές Σφαίρες του ειδησεογραφικού ραδιοφώνου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπορεί να σάρωσαν την Κυριακή βράδυ το «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri» του Μάρτιν Μακ Ντόνα στις κινηματογραφικές Χρυσές Σφαίρες και το «Big Little Lies» με τη Νικόλ Κίντμαν στις αντίστοιχες τηλεοπτικές, αλλά εμείς. εδώ. έχουμε... ραδιόφωνο! Και δη, ελληνικό. 

09 Ιανουαρίου 2018
Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, οι δικές μας Χρυσές Σφαίρες είναι αμιγώς... ερτζιανές. 

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής εκπομπής στον Γιώργο Τράγκα και το φιλμ που γυρίζει καθημερινά στα Παραπολιτικά 90.1.

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης κωμωδίας εκπομπής ξανά στον Γιώργο Τράγκα για τους ίδιους, ακριβώς, λόγους με παραπάνω.
 
Χρυσή Σφαίρα (του πιο) Βαρετού πολιτικού προγράμματος στο Ραδιόφωνο 24/7 αν και δεν φτάσαμε μέχρι το μεσημέρι -είναι η αλήθεια- γιατί μας πήρε ο ύπνος.
 
Χρυσή Σφαίρα χειρότερου ιδιοκτήτη στον ΣΥΡΙΖΑ για την τακτική που ακολουθεί απέναντι στους εργαζόμενους του «105.5 Στο Κόκκινο». (Σημείωση: Στη συγκεκριμένη Χρυσή Σφαίρα είχαμε πολλούς υποψήφιους-ιδιοκτήτες). 
 
Χρυσή Σφαίρα σκηνοθεσίας στον Real FM που φέτος, αν και με τα πιο πενιχρά οικονομικά μέσα, έφτιαξε το καλύτερο πρόγραμμά του.
 
Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για την πραγματικά Οσκαρική ερμηνεία που κάνει στην εκπομπή του στο Θέμα 104.6
 
Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματικό ραδιοσταθμό στη Μαρία Χούκλη που ξαφνικά βρέθηκε να κάνει εκπομπή στον Αθήνα 9.84 λες και αυτό έλειπε από το σταθμό που κοστίζει (στους δημότες) γύρω στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
 
Χρυσή Σφαίρα καλύτερης μουσικής σε ενημερωτικό ραδιόφωνο -μακράν- στον «105.5 Στο Κόκκινο»
 
Χρυσή Σφαίρα καλύτερης μουσικής σε ενημερωτική εκπομπή στους Κωνσταντίνο Μπογδάνο (Θέμα 104.6), Παύλο Τσίμα (ΣΚΑΪ 100.3) και Τζίνα Μοσχολιού (Αθήνα 9.84).
 
Χρυσή Σφαίρα χειρότερου τραγουδιού στον Γιάννη Πρετεντέρη που δεν μπορεί να ξεχωρίσει έναν Bob Dylan από έναν άλλον Bob Dylan. Χώρια που ο Leonard Cohen είναι ο Λίο Κόεν αν θέλετε να ξέρετε.  
 
Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κωμική εκπομπή στον Αρη Πορτοσάλτε τον οποίον, ειλικρινά, λατρεύουμε να ακούμε κάθε πρωί στο ΣΚΑΪ 100.3. Χωρίς ίχνος ειρωνείας, είναι απολαυστικός.
 
Χρυσή Σφαίρα χειρότερου ηθοποιού σε εκπομπή στην Ευγενία Λουπάκη του 105.5 Στο Κόκκινο. Ούτε σε καρδιακές αρρυθμίες τέτοιος ραδιοφωνικός... ρυθμός.  
 
Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου σε Μαγκαζίνο στη Γιώτα Μιχαλοπούλου στο Ραδιόφωνο 24/7.
 
Χρυσή Σφαίρα Μίνι ραδιοφωνικής Σειράς στη Γκίζα (μία είναι η Γκίζα). 

Χρυσή Σφαίρα καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου στην Ελληνοφρένεια

Χρυσή Σφαίρα καλύτερου original σεναρίου στον Δήμο Βερύκιο που κάθε πρωί στον Alpha 98.9 αυτοσχεδιάζει. 

Χρυσή Σφαίρα σε ραδιοφωνικό παραγωγό που δεν αντέχεται από τον συνεργάτη του στην εκπομπή, στον Μπάμπη Παπαπα(πα;)ναγιώτου. Θα του το απονείμει ο Νίκος Μπογιόπουλος που τον άντεξε γύρω στις 20 μέρες.