Στάθης: οι καιροί παρέρχονται, οι φιλίες μένουν...

Στάθης: οι καιροί παρέρχονται, οι φιλίες μένουν...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο λεύκωμα του Στάθη είναι φουλ αντιμνημονιακό και, ως συνήθως, τα σπάει. «Ενα βήμα μπρος, δύο κωλοτούμπες πίσω» ο τίτλος του και με βρίσκει σύμφωνο κατά το ήμισυ, αφού ναι μεν το ένα βήμα μπροστά έγινε και γίνεται, αλλά οι κωλοτούμπες δυστυχώς είναι πολύ περισσότερες.

22 Ιανουαρίου 2018
Ο Στάθης βρίσκεται στο Ποντίκι τώρα, εκεί γράφει κάθε Πέμπτη στην προτελευταία σελίδα, αλλά και καθημερινά στο site της εφημερίδας με τη στήλη «Τά Πρασσεινάλογα!».



Τον Στάθη τον γνώρισα στα χρόνια της Ελευθεροτυπίας. Μεθοδικός, δίκαιος, τίμιος, καθαρός, αστείρευτος. Πολυγραφότατος και πολυδιαβασμένος, με ευρύτητα πνεύματος και αγάπη για τη δουλειά του.



Και είναι και πολύ καλός με τους συναδέλφους του, ιδιαίτερα τους νεότερους που τους αγαπά και προστατεύει σαν παιδιά του (σας το λέω εξ ιδίας πείρας και όχι μόνο τότε που πρωτοπήγα πιτσιρικάς στην Ελευθεροτυπία αλλά και στη συνέχεια).  

 
Στάθης μοναδικός και αγαπημένος. Και πάντα εύστοχος και δηκτικός. Εχει την παντοτινή μας αγάπη και σεβασμό. «Ενα βήμα μπρος, δύο κωλοτούμπες πίσω» από τις εκδόσεις ΚΨΜ και 112 εμπνευσμένες σελίδες. Αξίζει από κάθε άποψη. Αποτελεί, άλλωστε, καταγραφή της τρέχουσας ιστορίας, μην το ξεχνάτε.