Εσείς βαρεθήκατε 1) πολύ, 2) πάρα πολύ ή, 3), θανάσιμα από το νέο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου;

Εσείς βαρεθήκατε 1) πολύ, 2) πάρα πολύ ή, 3), θανάσιμα από το νέο δίσκο του Θανάση Παπακωνσταντίνου;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν πως έχουμε ήδη έξι «νεκρούς» από την ακρόαση του άλμπουμ: τέσσερις από βαρεμάρα και δύο από κομφούζιο λόγω του στρυφνού χαρακτήρα των τραγουδιών. Χάθηκαν από λαβύρινθο οι άνθρωποι και δεν έμαθαν και από τι πήγαν. 

26 Φεβρουαρίου 2018
Το νέο άλμπουμ σε μουσική του Θανάση Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα στο τραγούδι είναι το «Με στόμα που γελά» αλλά μόλις το ακούσετε θα σας κοπούν -μάλλον- τα γέλια. Ή, μάλλον, μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Πράγμα το οποίο είναι ακόμα χειρότερο. Είναι τόσο μέτρια τα τραγούδια που κάνουν ακόμα και τον Σωκράτη Μάλαμα να ακούγεται κάπως...
 
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτε για τις κοινές τους συναυλίες το καλοκαίρι. Ετερον εκάτερον, ο πανικός που θα ζήσουμε φέτος δεν θα αλλάξει με έναν κακό δίσκο. Άλλωστε ο Θανάσης έχει καιρό να βγάλει καλό τραγούδι, αρκετό καιρό θα έλεγα, δεν είναι τωρινό το φαινόμενο. Οι συναυλίες του όμως, όπως και του Σωκράτη φυσικά, είναι επικές. Συναυλίες λατρείας. Θυμηθείτε το, θα είναι το talk of the town του καλοκαιριού.