Μία εκπομπή σαν να ακούει κανείς μία φωνή

Μία εκπομπή σαν να ακούει κανείς μία φωνή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ηρώ για τρεις συνολικά Τετάρτες θα παίζει στο Half Note, με διαφορετική καλεσμένη κάθε φορά - τη Λένα Παπαληγούρα πρώτη απόψε, τη Μαρία Παπαγεωργίου δεύτερη (την Τετάρτη 14 Μαρτίου) και  τη Γιώτα Νέγκα τρίτη (Τετάρτη 21 Μαρτίου). Την επιμέλεια του προγράμματος έχει κάνει η παραγωγός του Μέντα 88 Όλγα Λασκαράτου. 

07 Μαρτίου 2018
Την ρωτήσαμε λοιπόν την Ολγα να μας πει ποια η διαφορά ανάμεσα στην επιμέλεια ενός προγράμματος σε χώρο διασκέδασης και της επιμέλειας μίας ραδιοφωνικής εκπομπής. «Η διαφορά είναι ότι στήνεται ένα πρόγραμμα για μία φωνή», απαντά. «Αναλογίζομαι τις δυνατότητές της και τη μουσική της προσωπικότητα. Στο ραδιόφωνο σκέφτομαι το ίδιο πράγμα για όσους καλλιτέχνες έχω σε μια εκπομπή – μωσαϊκό, που κάθε κομματάκι του πρέπει να ενωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να βγει ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με το να ακούει κανείς μια ‘φωνή’ στο τέλος, όπως όταν παρακολουθεί μία παράσταση». 
 
INFO: Half Note, κάθε Τετάρτη, Τριβωνιανού 17, Μετς. Ωρα έναρξης: 21.30. Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ), 15 ευρώ (Β' Ζώνη), 20 ευρώ (Α' Ζώνη).